Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.

laatste Nieuws

TFS laat onnodig punten liggen tegen WTOC!

DRACHTSTER COMPAGNIE - Na de wedstrijd van vorige week, waarbij welgeteld 5 minuten gevoetbald werd, stond de wedstrijd tegen WTOC op het programma. Met het zonnetje dat af en toe doorkwam waren de omstandigheden op sportpark 't Trefpunt ideaal om de drie punten te pakken.Onder leiding van W. Gort, die tevens 90 minuten lang inconsequent vloot met opmerkelijke beslissingen in het voordeel van WTOC werd er afgetrapt. De ploeg uit Aldwâld liet het elftal van trainer Robin Van Es het spel maken. Hier ligt blijkbaar niet de kracht van TFS, want het aantal kansen was gering. WTOC kwam er aanvallend ook niet aan te pas, waardoor er weinig actie en spanning was. Het eerste gevaar kwam ook uit een corner van de thuisploeg waarbij Arjen van der Wijk de bal op goal kopte, maar de keeper stond goed op te letten en wist deze bal uit het net te halen. Niet veel later is het weer TFS dat een grote kans krijgt waar Eric Leander de bal net over het doel schiet. Zoals je al kan raden is het uiteindelijk WTOC dat door hun hoge efficiëntie (3 kansen - 2 goals) met een voorsprong de kleedkamer in gaat... Kort na het begin van de tweede helft lijkt toch echt het doek te vallen voor de Kompenijsters. Na een dieptebal van WTOC waarbij de spits twee meter buitenspel staat wordt onze grensrechter gepasseerd en wordt het uiteindelijk een corner die door WTOC benut wordt. Maar de groenhemden weten de rug te rechten en de ingevallen Wessel De Wagt scoort met een kopbal 1-3. Nog geen 5 minuten later is het Janco Booi die ook met een kopbal weet te scoren. TFS ruikt bloed en weet de energie te vinden om WTOC aan alle kanten voorbij te spelen. Enkel denkt de grensrechter van WTOC hier anders over... Meerdere steekballen die de groenhemden gaven werd onterecht, na het bekijken van de beelden afgevlagd voor buitenspel. Hierdoor kwam TFS tot een enkel kansen en is de eindstand bepaald op 2-3 in het voordeel van de mannen uit Aldwâld.

TFS hard onderuit tegen vv De Lauwers!

Na een tweetal oefenwedstrijden en een weekendje rust, stond afgelopen weekend de wedstrijd thuis tegen VV de Lauwers op het programma. Het voorprogramma van deze dag bestaat uit de wedstrijd het tweede elftal tegen het vierde van VV Opende. it Twadde weet de punten op 't Trefpunt te houden, maar wat is er mogelijk voor het eerste elftal?

Ondanks de vele regen in de afgelopen periode hebben we toch nog kunnen voetballen en hebben we met een schaap op het veld zelfs de landelijke pers gehaald. Hopelijk kunnen we in maart weer wekelijks trainen en voetballen. Opvallend: op zaterdag 9 maart a.s. spelen alle jeugdteams thuis. JC, jeugdleiders, jeugdtrainers en jeugdscheidsrechters zorgen er met zijn allen voor dat onze jeugd hun wedstrijden op ons mooie sportcomplex kunnen spelen. Dit met in de pauze een kopje koffie of thee, ingeschonken door de ouders, in ons MFC. Prachtig om dit als voorzitter te mogen aanschouwen! De komende maanden staan in het teken van het voorbereiden van een tweetal investeringen. Binnenkort begint de gemeente met het gebruiksklaar maken van veld 2 als trainingsveld. Om er het gehele seizoen op te kunnen trainen zullen er nieuwe lichtmasten rond het veld moeten komen. Kosten: € 26.500,00.Klik hier om een tekst te typen.

TFS pakt 3 punten in en tegen Jistrum!

Nadat TFS vorige week met 0-4 verloor van een sterk ONB was het vlaggenschip er deze week op gebrand om punten te pakken in en tegen Jistrum. De wedstrijd tegen Jistrum was twee keer eerder afgelast. Zodoende ontmoeten beide ploegen elkaar dit seizoen pas voor de eerste keer. Iets na 14:30 klonk het eerste fluitsignaal van arbiter L. Dotinga. Een scheidsrechter die wat ons betreft voor beide ploegen wat strakker had mogen fluiten en ook zeker wat vaker had kunnen fluiten voor overtredingen.

Slag om Luchtenveld eindigt in gelijkspel!

Zaterdag 3 februari werd na een periode van winterstop en oefenwedstrijden de competitie eindelijk weer hervat. En hoe? De derby thuis tegen Houtigehage stond op het programma. Een wedstrijd waarbij vooraf niemand had kunnen voorspellen wat er deze middag zou gebeuren. De wollige streaker in kwestie zal zich naderhand ook wel afvragen wat hij te weeg had gebracht.

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.