VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Aardappel jeugdactie!

Het is weer tijd voor de traditionele jeugd aardappelactie! I.v.m. covid 19 gaan we het dit jaar anders aanpakken. Onze jeugdleden gaan niet langs de deuren, maar gaan de aardappelen verkopen via social media! We hebben weer Irene's, Borgers en Bildstar. De prijs is € 10,- voor 10 kilogram aardappelen.Mochten onze jeugdleden u nog niet bereikt hebben dan kunt u voor 23 oktober de bestelling doorgeven bij (Martha Nicolai) menmnicolai@gmail.comDe volledige opbrengst gaat naar de jeugd van vv TFS! #TrochFreonskipSterk

Lees meer »

Verslag TFS 1 en 2 - 25 en 26 september 2020

Afgelopen weekend rolde de bal weer bij twee senioren elftallen van TFS, waar de dames en de heren 3 werd afgelast, speelde het tweede vrijdagavond thuis tegen Be Quick Dokkum 5 en kwam het vlaggenschip de zaterdags in actie in en tegen Drogeham.

Lees meer »

TFS 1 weet eerste competitieduel te winnen! (19-09-20)

De Kompenijsters hebben door met 4-3 te winnen van Jistrum een mooie start gemaakt aan de competitie 2020/21. Hoewel TFS al na 30 seconden op achterstand stond (0-1) zorgden Remco van der Mei en Nick de Roos ervoor om met een 3-1 voorsprong te rusten. Na de thee bracht Thijs Boiten de stand op 4-1. Jistrum deed tweemaal wat terug wat resulteerde in een spannende slotfase, maar de eindstand bleef steken op 4-3.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.