Home » Lid worden

Lid worden

Heb jij zin om te gaan voetballen? Meld je dan aan bij voetbal vereniging T.F.S.
Lid worden kan gedurende het hele seizoen. Klik op onderstaande button voor het aanmeldformulier.

Wat kun je bij vv T.F.S. verwachten?

Teams
Voor het seizoen 2020/2021 zullen wij van start gaan met 3 heren seniorenelftallen verdeeld over een A selectie in de standaard 5e klasse, 2e elftal fungerend als "jong senioren" en een 3e elftal voor veelal de veteranen hun hobby uitoefenen. Ook zal er volgend seizoen weer een dameselftal zijn waar vooral winnen en plezier voorop staat! Verder hebben wij jeugdteams voetballen in alle leeftijdscategorieën vanaf zes jaar.

Training
Bij vv T.F.S. wordt er tijdens de corona-maatregelen op bepaalde dagen getraind, waarbij de veiligheid en de richtlijnen van het RIVM en de KNVB in acht worden genomen.
De trainingstijden kunt u hier vinden: Trainingsschema

Kleding
De wedstrijdkleding wordt door de club aan het begin van het seizoen uitgegeven.

De teams wassen de kleding gedurende het seizoen zelf.

Activiteiten
Traditioneel is er ieder jaar een seniorenbal, kersttoernooi in de zaal, nieuwjaarsreceptie en het vv T.F.S. familietoernooi.

Jeugd 5 en 6 jaar: Gratis

Jeugd 7 t/m 11 jaar: € 80,00

Jeugd 12 t/m 17 jaar: € 90,00

Senioren: € 165,00

Senioren 45+: € 80,00

Inschrijven of meer weten?

Inschrijven kan bij Bert Nijmeijer  tel.: 0512-342701 / l.nijmeijer1@chello.nl

Meer weten?
Coördinator 1e elftal: - Sjaak Loopstra - tel: 06-12248074

Coördinator 2e eftal "jong senioren": - F. van der Meer - tel: 06-22653774
Coördinator 3e elftal - Tommi Leander - tel: 06-20294575

45+ - Henk de Jong - tel: 06-22599770

Jeugd - Geert Drost - tel:06-20604556

Beleid m.b.t. inning contributies

• Alle spelende leden zijn contributie verschuldigd.
  • De hoogte van de contributie voor het komende seizoen wordt jaarlijks vastgesteld tijdens de voorjaarsvergadering.
  • De contributie van de jeugd wordt in de maand oktober via machtiging geïnd.
  • De contributie van de senioren wordt in de maanden oktober en maart via machtiging geïnd.
  • Leden die gedurende de helft van het seizoen of langer geblesseerd, c.q. verhinderd zijn, betalen slechts de helft van de contributie.