Home » Nieuws

NiEUWS

BM Parts Surhuisterveen nieuwe bordsponsor!

Namens de sponsorcommissie van vv TFS zijn we enorm verheugd om te kunnen mededelen dat ook  BM Parts BV de Kompenijster voetbalvereniging een warm hart toedraagt!"Al meer dan 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van nieuw tot gebruikte originele Audi, VW, Seat en Skoda onderdelen.Onze webshop heeft altijd meer dan 100.000 onderdelen op voorraad welke dagelijks groeit en geüpdatet wordt.Dankzij onze grote en wekelijks wisselende voorraad in Surhuisterveen weten zakelijke en particuliere klanten over de hele wereld ons te vinden.Staat online het onderdeel er niet tussen dan beschikken wij nog over een grote voorraad die nog niet op de website staat, hierdoor komt het antwoord ‘’nee’’ niet snel bij ons voor."Wil je meer weten over BM Parts, neem dan snel een kijkje op hun website! https://www.bm-parts.nl/Namens voetbalvereniging TFS, BM Parts bedankt!

Lees meer »

Clubnieuws oktober 2020

Op dinsdag 13 oktober jl. heeft de regering de voetbalcompetitie stilgelegd i.v.m. de enorme toename van het aantal corona besmettingen in ons land. De komende weken mag er alleen nog door onze jeugd getraind worden. Voor de rest kan/mag er dus niets meer. Als bestuur vragen wij iedereen zich aan de geldende coronaregels te houden. Hopelijk kunnen we eind dit jaar nog een balletje trappen....

Lees meer »

Aardappel jeugdactie!

Het is weer tijd voor de traditionele jeugd aardappelactie! I.v.m. covid 19 gaan we het dit jaar anders aanpakken. Onze jeugdleden gaan niet langs de deuren, maar gaan de aardappelen verkopen via social media! We hebben weer Irene's, Borgers en Bildstar. De prijs is € 10,- voor 10 kilogram aardappelen.Mochten onze jeugdleden u nog niet bereikt hebben dan kunt u voor 23 oktober de bestelling doorgeven bij (Martha Nicolai) menmnicolai@gmail.comDe volledige opbrengst gaat naar de jeugd van vv TFS! #TrochFreonskipSterk

Lees meer »

Verslag TFS 1 en 2 - 25 en 26 september 2020

Afgelopen weekend rolde de bal weer bij twee senioren elftallen van TFS, waar de dames en de heren 3 werd afgelast, speelde het tweede vrijdagavond thuis tegen Be Quick Dokkum 5 en kwam het vlaggenschip de zaterdags in actie in en tegen Drogeham.

Lees meer »

TFS 1 weet eerste competitieduel te winnen! (19-09-20)

De Kompenijsters hebben door met 4-3 te winnen van Jistrum een mooie start gemaakt aan de competitie 2020/21. Hoewel TFS al na 30 seconden op achterstand stond (0-1) zorgden Remco van der Mei en Nick de Roos ervoor om met een 3-1 voorsprong te rusten. Na de thee bracht Thijs Boiten de stand op 4-1. Jistrum deed tweemaal wat terug wat resulteerde in een spannende slotfase, maar de eindstand bleef steken op 4-3.

Lees meer »

Klinkende overwinning voor TFS 2!

Gisteravond heeft het tweede elftal een klinkende 1-5 overwinning geboekt in en tegen Eastermar 3! Nadat Gijs Vlastuin de ban brak in de 25e minuut door de bal in de korte hoek binnen te schieten (0-1) was het Eastermar dat met een lange bal de stand al snel op 1-1 wist te brengen. Vlak voor rust wisten de Kompenijsters toch nog te scoren door Stefan van Meerveld die de bal geplaatst tegen de touwen aan schoot (1-2). Na de thee wist TFS meermaals goed over de linkerkant op te komen wat resulteerde in een perfecte voorzet van Siemen Couperus op Frits v/d Meer die de bal hard uit de lucht binnen schiet (1-3). Even later wist diezelfde Frits van der Meer vanaf goed aangeven van Aaron v/d Heide de bal in de hoek te koppen (1-4). Het slotwoord kwam op naam van Gijs Vlastuin die na binnen wist te komen en de bal met een droge knal in de linker beneden hoek knalde wat de eindstand bracht op (1-5) . Een knappe overwinning van een ploeg waarin enkele spelers al een ruime tijd de kicksen niet meer aan hadden getrokken!

Lees meer »

TFS 1 kijkt tevreden terug naar derby (12-09-2020)

TFS 1 – vv Rottevalle 1Drachtstercompagnie, 12 september 2020Na het teleurstellende verlies tegen Ternaard mocht het vlaggenschip het deze week opnemen tegen buurtgenoot, derde klasser en bekerkoploper vv Rottevalle 1. Voor de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden voor oud speler en donateur Wietse Herder.Dan nu de wedstrijd waarbij een nieuwe naam in  de selectie van Henk Woudstra zat, namelijk Andy Hagemann uit de Westereen. De trainer van TFS wist dat het een moeilijke wedstrijd zou worden en heeft zijn opstelling daarop aangepast. Tijdens de wedstrijd was het dan ook voornamelijk Rottevalle dat het initiatief nam om de score te openen. Mede door het goede verdedigingswerk werden deze kansen gemakkelijk onschadelijk gemaakt. Het was dan ook TFS dat de eerste grote kans kreeg. Na een goede onderschepping en pass van Tim Nijmeijer was het Jorrit Loopstra dat de aanval opzette en de bal keurig voorzette op het hoofd van Nick de Roos. Helaas miste deze kopbal precisie waardoor hij net over de goal werd gekopt. Daarna was er nog een grote kans voor Eric Leander die met een hele mooi actie de man uitspeelde en net over schoot. Na een aantal goede reddingen van keeper Rick Ypma was het uiteindelijk Rottevalle dat de score opende in de slotfase van de eerste helft (10 minuten extra tijd mede door vuurwerk). Na een voorzet werd deze bal binnengeschoten waarbij het discutabel was of er een overtreding aan vooraf werd gemaakt. De ruststand was 0-1 in het voordeel van Rottevalle. Rottevalle kon alleen in de pauze deze voorsprong behouden want in het begin van de tweede helft kwam TFS op gelijke hoogte. Door een goede interceptie en steekbal van Rudmer Mulder was het de watervlugge Tim Nijmeijer die de bal voorgaf op Jorrit Loopstra. Het schot werd op de lijn als een keeper tegengehouden door de verdediger van Rottevalle waar de scheidsrechter alleen maar een penalty voor kon geven. De nieuwe strafschoppennemer Remco van der Mei schoot deze keurig in de hoek (1-1). Niet lang kon TFS genieten van deze gelijkmaker. Al snel werd het dan ook 1-2 voor Rottevalle. TFS ondernam nog wel pogingen om gelijk te komen maar kwam niet tot succes. Het werd dan ook duidelijk dat er niet meer inzat en dat de ploeg helemaal leeg was. Aan het einde van de wedstrijd waren er dan ook vele kansen en goals voor de uitploeg. De eindstand van deze wedstrijd is geëindigd in 1-6 wat tot een vertekend beeld zorgde. Uiteindelijk mag de ploeg van Henk Woudstra tevreden terugkijken naar het laatste bekerduel, ondanks de nederlaag.Volgende week start de competitie waarbij TFS 1 aftrapt tegen Jistrum 1. Dit belangrijke duel wordt vanwege een vol programma op 't Trefpunt om 16:30 uur gespeeld. Supporters zijn uiteraard welkom.#TrochFreonskipSterk

Lees meer »

Gevraagd: picknicktafel

Met nog een paar dagen tot de start van het seizoen zijn we deze dagen druk bezig met de laatste voorbereidingen op en rondom het sportcomplex. Een van deze voorbereidingen is het creëren van meer zitplaatsen op ons terras. 

Lees meer »

Uitnodiging: grote schoonmaakactie

Op zaterdagmorgen 22 augustus a.s. vragen wij onze leden en ouders van jeugdleden ons om 9.00 uur te komen helpen met de jaarlijkse schoonmaak van ons sportcomplex. Het gaat met name om de schoonmaak van de doelen, de tegels en reclameborden rondom ons hoofdveld. Graag zelf wat gereedschap meenemen voor de schoonmaak van de tegels (o.a. afsteken randen).

Lees meer »