Home » Nieuws

NiEUWS

Van Wieren Adviseurs nieuwe sponsor bij vv TFS!

Namens de sponsorcommissie verwelkomen wij Van Wieren Adviseurs als nieuwe sponsor bij vv TFS!"Van Wieren Adviseurs BV is een assurantiekantoor met een RegioBank.In 1993 zijn we in Augustinusga gestart als éénmanszaak. In 1999 is het kantoor verplaatst naar Drogeham. Inmiddels is het kantoor “uitgegroeid” tot een full service financieel advieskantoor. Samen met mijn compagnon Jelly Veenstra geef ik leiding aan dit kantoor. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd en beschikken over de vereiste papieren om te mogen adviseren. Samen streven wij ernaar om persoonlijk betrokken te zijn en een stabiel, onafhankelijk bedrijf neer te zetten!

Lees meer »

Clubnieuws mei 2020

Het coronavirus heeft er voor gezorgd dat het gehele sportgebeuren stil is komen te liggen. De laatste wedstrijden werden gespeeld op zaterdag 7 maart jl. Het sportcomplex is officieel gezien nog steeds gesloten. Intussen mag er wel weer onder begeleiding en onder strenge voorwaarden getraind worden. Voor deze trainingen moet er toestemming bij de gemeente aangevraagd worden. Zonder vergunning is het illegaal sporten en kan er beboet worden. Voor wat betreft de jeugd en de dames hebben we toestemming om op de aangegeven tijden te trainen. Als sportverenigingen proberen we bij de gemeente toestemming te krijgen om ook gedurende de zomermaanden door te mogen trainen. We hebben toestemming van de gemeente om op het korfbalveld en het B-veld te trainen. Het trainingsveld en hoofdveld zijn op donderdag 14 mei doorgezaaid. Dit betekent dat er tot nader bericht niet meer op gesport mag worden. Uiteraard komt dit alles een goede grasmat in september ten goede.

Lees meer »

Klaas Nijboer speelt volgend seizoen bij TFS!

Met ingang van seizoen 2020-2021 komt de 16 jarige aanvaller na een kort uitstapje bij de jeugd van Feanstars de overstap maken naar de selectie van onze vlaggenschip. Klaas Nijboer is een talentvolle voetballer en zeker geen onbekende in Drachtstercompagnie. In het afgelopen seizoen wist hij met Feanstars JO17-1 kampioen te worden in de Hoofdklasse en in de beker campagne werden ze na de winter uitgeschakeld door FC Emmen JO17-1. Na drie seizoen bij Feanstars vond hij het wel tijd voor de overstap naar de senioren van TFS: “Ik kon mijn werk niet altijd combineren met het voetballen bij Feanstars vanwege de trainingstijden. Vorig jaar in de zomer deden wij ook af en toe partijtje en toen was de klik er gelijk al met de spelers van de senioren, gekscherend werd mij toen al verteld dat ik wel weer terug kon komen. Nadat wij in de afgelopen winterstop hebben gezeten bij TFS over de plannen voor een derde elftal en hoe zij in de toekomst jeugdige spelers willen in passen, leken mij de plannen super leuk en het is kortom gewoon altijd gezellig bij TFS!” Aldus Klaas Nijboer die doordeweeks als hovenier werkt bij De Haan Hoveniers.

Lees meer »

Nieuw scorebord op 't Trefpunt

Het scorebord: velen hebben zich er wel eens aan gewaagd om de score te veranderen. Afgelopen week heeft de klusgroep van de sponsorcommissie het scorebord flink onder handen genomen en het resultaat mag er zijn!

Lees meer »

Het verhaal van Bert Nijmeijer bij vv TFS.

Van Frits van der Meer kreeg ik het verzoek om de aftrap te verrichten voor een nieuw item op de website. Het is de bedoeling dat iemand die actief is binnen de vereniging iets vertelt over zijn of haar ervaringen binnen de club om vervolgens een vraag te stellen aan een ander persoon die betrokken is bij de vereniging.

Lees meer »