NiEUWS

Clubnieuws februari 2024

Ondanks de vele regen in de afgelopen periode hebben we toch nog kunnen voetballen en hebben we met een schaap op het veld zelfs de landelijke pers gehaald. Hopelijk kunnen we in maart weer wekelijks trainen en voetballen. Opvallend: op zaterdag 9 maart a.s. spelen alle jeugdteams thuis. JC, jeugdleiders, jeugdtrainers en jeugdscheidsrechters zorgen er met zijn allen voor dat onze jeugd hun wedstrijden op ons mooie sportcomplex kunnen spelen. Dit met in de pauze een kopje koffie of thee, ingeschonken door de ouders, in ons MFC. Prachtig om dit als voorzitter te mogen aanschouwen! De komende maanden staan in het teken van het voorbereiden van een tweetal investeringen. Binnenkort begint de gemeente met het gebruiksklaar maken van veld 2 als trainingsveld. Om er het gehele seizoen op te kunnen trainen zullen er nieuwe lichtmasten rond het veld moeten komen. Kosten: € 26.500,00.Klik hier om een tekst te typen.

Lees meer »

TFS pakt 3 punten in en tegen Jistrum!

Nadat TFS vorige week met 0-4 verloor van een sterk ONB was het vlaggenschip er deze week op gebrand om punten te pakken in en tegen Jistrum. De wedstrijd tegen Jistrum was twee keer eerder afgelast. Zodoende ontmoeten beide ploegen elkaar dit seizoen pas voor de eerste keer. Iets na 14:30 klonk het eerste fluitsignaal van arbiter L. Dotinga. Een scheidsrechter die wat ons betreft voor beide ploegen wat strakker had mogen fluiten en ook zeker wat vaker had kunnen fluiten voor overtredingen.Β 

Lees meer »

Slag om Luchtenveld eindigt in gelijkspel!

Zaterdag 3 februari werd na een periode van winterstop en oefenwedstrijden de competitie eindelijk weer hervat. En hoe? De derby thuis tegen Houtigehage stond op het programma. Een wedstrijd waarbij vooraf niemand had kunnen voorspellen wat er deze middag zou gebeuren. De wollige streaker in kwestie zal zich naderhand ook wel afvragen wat hij te weeg had gebracht.

Lees meer »

Clubnieuws januari 2024

De natte en winterse omstandigheden in december en januari geven maar weer eens aan dat het beter is om in deze periode een vaste winterstop in te voeren.

Lees meer »

La Moda Drachten nieuwe bordsponsor bij vv TFS!

In de rubriek van een "nieuwe bordsponsor" heeft de sponsorcommissie eerder in dit seizoen La-Moda Drachten als nieuwe sponsor mogen verwelkomen bij vv TFS! De trendy dameskledingzaak met als eigenaresse Ruth de Jong is natuurlijk totaal geen onbekende in Drachtstercompagnie. Waar ze vroeger zelf voetbalde bij de damesafdeling van TFS weten tegenwoordig de dames uit Kompenije en omstreken de gezellige knusse winkelzaak aan de J.G. van Blomstraat gemakkelijk te vinden. Je kunt hier terecht voor alle moderne dameskleding, aangevuld met onder anderen trendy accessoires zoals hoeden en sjaals. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op de Facebookpagina van La Moda Drachten!

Lees meer »

Zuidema Allround Dienstverlening nieuwe bordsponsor vv TFS!

𝙕π™ͺπ™žπ™™π™šπ™’π™– π˜Όπ™‘π™‘π™§π™€π™ͺ𝙣𝙙 π˜Ώπ™žπ™šπ™£π™¨π™©π™«π™šπ™§π™‘π™šπ™£π™žπ™£π™œ π™‰π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™š 𝙗𝙀𝙧𝙙𝙨π™₯𝙀𝙣𝙨𝙀𝙧!

Lees meer »

CafΓ© Kompenije nieuwe bordsponsor bij vv TFS!

π‘ͺπ™–π’‡π™šΜ π™†π’π™’π’‘π™šπ’π™žπ’‹π™š π™£π’Šπ™šπ’–π™¬π’† 𝒃𝙀𝒓𝙙𝒔π™₯𝒐𝙣𝒔𝙀𝒓 π’ƒπ™žπ’‹ 𝒗𝙫 π™π‘­π™Ž!

Lees meer »

TFS weet ondanks vroege rode kaart te winnnen van Suawoude!

Op zaterdag 16 december stond de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar op het programma. De groenhemden van Robin van Es mochten aantreden tegen Suawoude. Met aardig wat vertrouwen gingen de mannen richting Suwald, maar zoals de meesten altijd zeggen: "We matte niemand onderskatte".Β Zo rond de kerstdagen is het toch altijd nog vroeg donker waardoor de wedstrijd al om 14:00 uur begon. Tijdens de warming up zit de focus er al goed in en is de energie hoog om de drie punten mee terug te nemen naar Kompenije.Β 

Lees meer »

TFS weet niet te winnen tegen angstgegner VVT

Op zaterdag 9 december stond de laatste thuiswedstrijd van dit jaar op het programma, namelijk tegen VVT uit Twijzelerheide. Qua regen zit het ook deze keer niet mee en betreden beide clubs onder een regendeken het veld. De samenvatting van de wedstrijd bevindt zich onder het wedstrijdverslag.Β 

Lees meer »

TFS neemt de drie punten mee naar huis tegen GSVV

Nadat TFS een week geleden een punt wist te verzegelen tegen koploper ASC, stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen de nummer 6, GSVV op het programma. De laatste ontmoeting tussen beide clubs was op 27 mei van dit jaar waarbij TFS in de slotfase de wedstrijd verloor.. Als er wordt gekeken naar de laatste wedstrijden houdt TFS goed stand tegen de ploegen die hoger op de ranglijst staan. Zo doende ging 't vlaggenschip vol goede moed richting Gerkesklooster.

Lees meer »

TFS verlengd het hoofdtrainerschap Robin van Es met nog een jaar!

Het bestuur is zeer content om te kunnen mededelen dat het hoofdtrainerschap van Robin van Es met nog een jaar heeft verlengd! We zijn als bestuur zeer tevreden met het functioneren van Van Es, die mede verantwoordelijk is voor een fantastische groei die onze senioren afdeling momenteel doormaakt. Robin zal ook volgend seizoen geassisteerd worden door assistent-leiders: Oebele Douma, Jehannes Nijboer, grensrechter Wouter Kats en verzorgster Kristine Elzinga. Heel veel succes gewenst!

Lees meer »

Rollade actie 2023

Zeg je december, dan zeg je ook de rollade actie van VV TFS.Β Ook dit keer komen de rollades weer bij vleesbedrijf de Vries (Mindert) uit Veenwouden vandaan.

Lees meer »