VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Klinkende overwinning voor TFS 2!

Gisteravond heeft het tweede elftal een klinkende 1-5 overwinning geboekt in en tegen Eastermar 3! Nadat Gijs Vlastuin de ban brak in de 25e minuut door de bal in de korte hoek binnen te schieten (0-1) was het Eastermar dat met een lange bal de stand al snel op 1-1 wist te brengen. Vlak voor rust wisten de Kompenijsters toch nog te scoren door Stefan van Meerveld die de bal geplaatst tegen de touwen aan schoot (1-2). Na de thee wist TFS meermaals goed over de linkerkant op te komen wat resulteerde in een perfecte voorzet van Siemen Couperus op Frits v/d Meer die de bal hard uit de lucht binnen schiet (1-3). Even later wist diezelfde Frits van der Meer vanaf goed aangeven van Aaron v/d Heide de bal in de hoek te koppen (1-4). Het slotwoord kwam op naam van Gijs Vlastuin die na binnen wist te komen en de bal met een droge knal in de linker beneden hoek knalde wat de eindstand bracht op (1-5) . Een knappe overwinning van een ploeg waarin enkele spelers al een ruime tijd de kicksen niet meer aan hadden getrokken!

Lees meer »

TFS 1 kijkt tevreden terug naar derby (12-09-2020)

TFS 1 – vv Rottevalle 1Drachtstercompagnie, 12 september 2020Na het teleurstellende verlies tegen Ternaard mocht het vlaggenschip het deze week opnemen tegen buurtgenoot, derde klasser en bekerkoploper vv Rottevalle 1. Voor de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden voor oud speler en donateur Wietse Herder.Dan nu de wedstrijd waarbij een nieuwe naam in  de selectie van Henk Woudstra zat, namelijk Andy Hagemann uit de Westereen. De trainer van TFS wist dat het een moeilijke wedstrijd zou worden en heeft zijn opstelling daarop aangepast. Tijdens de wedstrijd was het dan ook voornamelijk Rottevalle dat het initiatief nam om de score te openen. Mede door het goede verdedigingswerk werden deze kansen gemakkelijk onschadelijk gemaakt. Het was dan ook TFS dat de eerste grote kans kreeg. Na een goede onderschepping en pass van Tim Nijmeijer was het Jorrit Loopstra dat de aanval opzette en de bal keurig voorzette op het hoofd van Nick de Roos. Helaas miste deze kopbal precisie waardoor hij net over de goal werd gekopt. Daarna was er nog een grote kans voor Eric Leander die met een hele mooi actie de man uitspeelde en net over schoot. Na een aantal goede reddingen van keeper Rick Ypma was het uiteindelijk Rottevalle dat de score opende in de slotfase van de eerste helft (10 minuten extra tijd mede door vuurwerk). Na een voorzet werd deze bal binnengeschoten waarbij het discutabel was of er een overtreding aan vooraf werd gemaakt. De ruststand was 0-1 in het voordeel van Rottevalle. Rottevalle kon alleen in de pauze deze voorsprong behouden want in het begin van de tweede helft kwam TFS op gelijke hoogte. Door een goede interceptie en steekbal van Rudmer Mulder was het de watervlugge Tim Nijmeijer die de bal voorgaf op Jorrit Loopstra. Het schot werd op de lijn als een keeper tegengehouden door de verdediger van Rottevalle waar de scheidsrechter alleen maar een penalty voor kon geven. De nieuwe strafschoppennemer Remco van der Mei schoot deze keurig in de hoek (1-1). Niet lang kon TFS genieten van deze gelijkmaker. Al snel werd het dan ook 1-2 voor Rottevalle. TFS ondernam nog wel pogingen om gelijk te komen maar kwam niet tot succes. Het werd dan ook duidelijk dat er niet meer inzat en dat de ploeg helemaal leeg was. Aan het einde van de wedstrijd waren er dan ook vele kansen en goals voor de uitploeg. De eindstand van deze wedstrijd is geëindigd in 1-6 wat tot een vertekend beeld zorgde. Uiteindelijk mag de ploeg van Henk Woudstra tevreden terugkijken naar het laatste bekerduel, ondanks de nederlaag.Volgende week start de competitie waarbij TFS 1 aftrapt tegen Jistrum 1. Dit belangrijke duel wordt vanwege een vol programma op 't Trefpunt om 16:30 uur gespeeld. Supporters zijn uiteraard welkom.#TrochFreonskipSterk

Lees meer »

Gevraagd: picknicktafel

Met nog een paar dagen tot de start van het seizoen zijn we deze dagen druk bezig met de laatste voorbereidingen op en rondom het sportcomplex. Een van deze voorbereidingen is het creëren van meer zitplaatsen op ons terras. 

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.