VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Nieuw klimtoestel!

Vanuit het buurtbudget voor Drachtstercompagnie beschikt het dorp en de sportverenigingen sinds gisteren over een splinter nieuwe toestel! Dit allemaal ter vervanging van de houten speeltoestellen. Vanuit de werkgroep is er gekozen voor een robuust klimtoestel met een glijbaan en dat in de clubkleuren van de voet- en korfbalvereniging!

Lees meer »

Kom jij ons damesteam versterken?

Sinds het seizoen 2017/18 beschikt TFS alweer over een enthousiaste dameselftal. De "froulju" zijn de afgelopen drie jaar enorm belangrijk geweest voor de club en dorp door onder andere de vele activiteiten die worden georganiseerd, maar ook voor de sfeer die onder andere zij creeëren binnen de vereniging. Het zou dan ook enorm teleurstellend zijn voor de vereniging en de groep froulju dat er volgend seizoen op zaterdags geen dames elftal meer bewonderen is op sportpark 't Trefpunt. Daarom de oproep vanuit de club en de 15 tellende dames: "Heb jij altijd al een balletje willen trappen maar nooit de stap gezet? Of zoek je als voetbalster nog een gezellig team? Kom dan bij ons!" 

Lees meer »

Van Wieren Adviseurs nieuwe sponsor bij vv TFS!

Namens de sponsorcommissie verwelkomen wij Van Wieren Adviseurs als nieuwe sponsor bij vv TFS!"Van Wieren Adviseurs BV is een assurantiekantoor met een RegioBank.In 1993 zijn we in Augustinusga gestart als éénmanszaak. In 1999 is het kantoor verplaatst naar Drogeham. Inmiddels is het kantoor “uitgegroeid” tot een full service financieel advieskantoor. Samen met mijn compagnon Jelly Veenstra geef ik leiding aan dit kantoor. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd en beschikken over de vereiste papieren om te mogen adviseren. Samen streven wij ernaar om persoonlijk betrokken te zijn en een stabiel, onafhankelijk bedrijf neer te zetten!

Lees meer »

Clubnieuws mei 2020

Het coronavirus heeft er voor gezorgd dat het gehele sportgebeuren stil is komen te liggen. De laatste wedstrijden werden gespeeld op zaterdag 7 maart jl. Het sportcomplex is officieel gezien nog steeds gesloten. Intussen mag er wel weer onder begeleiding en onder strenge voorwaarden getraind worden. Voor deze trainingen moet er toestemming bij de gemeente aangevraagd worden. Zonder vergunning is het illegaal sporten en kan er beboet worden. Voor wat betreft de jeugd en de dames hebben we toestemming om op de aangegeven tijden te trainen. Als sportverenigingen proberen we bij de gemeente toestemming te krijgen om ook gedurende de zomermaanden door te mogen trainen. We hebben toestemming van de gemeente om op het korfbalveld en het B-veld te trainen. Het trainingsveld en hoofdveld zijn op donderdag 14 mei doorgezaaid. Dit betekent dat er tot nader bericht niet meer op gesport mag worden. Uiteraard komt dit alles een goede grasmat in september ten goede.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.