Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.

laatste Nieuws

Brilstand is de enige juiste uitslag voor TFS- Suawoude.

In de bouwput van Drachtstercompagnie werden afgelopen zaterdag de punten gedeeld tussen TFS en Suawoude. Beide ploegen toonden zich allebei vol goede wil maar tot vloeiende aanvallen leidde dat zelden. Dreiging was er genoeg maar bij de aanval ging steevast iets mis in laatste fase. Grote kansen bleven dus uit voor beide ploegen. Suawoude wist de 1e helft met regelmaat wel gevaarlijk te worden door de snelle vleugelspelers, maar de sterk keepende Geert Kroeze wist door z’n stormachtige uitkomen de één op één kansen te pareren. TFS wist voornamelijk gevaarlijk te worden met kopballen vanuit corners en vrije trappen die de pot in gegooid worden maar het maakt daardoor geen aanspraak op een voorsprong.In een saaie 2e helft is het Suawoude wat vooral voetbalt op de helft van TFS en zijn het de Kompenijsters die gedwongen worden om op de counter te voetballen. Met veel lange ballen en vuurpijlen door de lucht is het voetbal voor de neutrale toeschouwer niet om naar huis toe te schrijven. Er werd weinig gecreëerd van beide kanten al was Suawoude met een vrije trap vanaf een meter of 20 wel heel erg dichtbij door de bal net langs de paal te schieten. Eindstand is 0-0, hierdoor hebben beide ploegen een punt overgehouden aan de wedstrijd. Zaterdag 19 februari komt Sumâr op bezoek op ’t Trefpunt. Het zal de laatste keer zijn dat er gebruik wordt gemaakt van de huidige kleedkamers en kantine. Na dit weekend zullen de KV en VV de overstap maken naar het nieuw gebouwde MFC. Kortom, het belooft een bijzondere zaterdag te worden.

De veiling van de afgedankte spullen uit ons huidige clubhuis staat nu gepland op maandagavond 21 februari a.s. De veiling is in de oude gymzaal en staat o.l.v. veilingmeester Fokke Postma. Nadere info over de veiling volgt op vrijdag 18 februari a.s. Dit incl. een overzicht van de te veilen spullen.

De eerste helft van de competitie hebben we achter de rug. Met nog een wedstrijd te gaan kon onze JO17 kampioen worden. Helaas werd de wedstrijd afgelast en kon men het kampioenschap (nog) niet vieren. Wat betreft de 2de helft van de competitie worden alle jeugdteams opnieuw ingedeeld.