VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor Senioren

Hoofdsponsor Jeugd

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Geweldige ontwikkeling voor vv TFS: de bouw van het multifunctioneel centrum in Drachtstercompagnie mag officieel los!

Geweldige ontwikkeling voor vv TFS: de bouw van het multifunctioneel centrum in Drachtstercompagnie mag officieel los!Terwijl wij momenteel in een “intelligente lockdown” zitten en het voetbal stil ligt beleven de vv TFS, de kv TFS, de school en de inwoners van het dorp één van de mooiste ontwikkelingen uit de geschiedenis van Drachtstercompagnie! In Drachten heeft de gemeenteraad van Smallingerland dinsdagavond unaniem ingestemd met het bestemmingsplan voor het MFC op ons sportpark. Een wijziging van het bestemmingsplan was nodig om met de bouw te kunnen gaan beginnen!Een uitgelaten voorzitter steekt zijn blijdschap niet onder stoel of banken. “Eindelijk hebben we ons doel bereikt. Geweldig voor het dorp en de betrokken partijen. Ik ben er van overtuigd dat we er met zijn allen een prachtige ontmoetingsplaats van gaan maken. Een centrale plek voor jong en oud wat de leefbaarheid en saamhorigheid in ons dorp ten goede zal komen!” aldus Pieter Postma.Het nieuwe centrum zal komen op het huidige korfbalveld. Het gaat onderdak bieden aan basisschool SWS de Frissel, de zaalsporters, de sportverenigingen en de gebruikers van “It Gebouke”. Ook zal de toegangsweg en het parkeerterrein opnieuw worden ingericht. Voor de voetbalvereniging is het nieuwe MFC een zeer mooie ontwikkeling. Er komt een kantine met het uitzicht op het hoofdveld en kunstgrasveld. Ook zal er een overkapping komen zodat de mensen buiten droog kunnen staan/zitten. Verder zullen wij samen met korfbal over 4 kleedkamers gaan beschikken.Op de hoogte blijven? Volg dan ook de facebook pagina: https://www.facebook.com/StichtingItTrefpunt

Lees meer »

Clubnieuws december 2020

Op dinsdag 13 oktober jl. heeft de regering de voetbalcompetitie stilgelegd i.v.m. het hoge aantal corona besmettingen in ons land. Ook binnen onze club zijn er een aantal mensen positief getest. In de persconferentie van 8 december hebben we helaas nog geen duidelijkheid gekregen over het wanneer weer kunnen sporten in teamverband. De huidige competitie kan volgens het laatste nieuws vanuit de KNVB als beëindigd worden beschouwd. Er komt wellicht een nieuwe opzet. Misschien dat we dit seizoen nog in klein competitieverband een x aantal wedstrijden kunnen voetballen.

Lees meer »

Verkoop voorraad kantine december 2020

In het kader van het coronagebeuren blijft onze kantine voorlopig nog gesloten. Daarom hebben we besloten de artikelen met een THT t/m februari tegen kostprijs te verkopen. De artikelen en te volgen procedure staan hieronder weergegeven.

Lees meer »

SportStroom nu ook zichtbaar langs ons hoofdveld!

Sinds de zomer beschikken wij samen met de korfbalvereniging over een kunstgrasveld met een lichtinstallatie van LED-verlichting wat wij in samenwerking met SportStroom hebben kunnen realiseren."SportStroom ademt sport! In 2003 opgericht door de voorzitter van De Graspiepers in Drachten, helpen we elke dag sportverenigingen met energie besparen.Ook hebben we een installatietak waarmee we LED-sportveldverlichting realiseren. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat we ook van VV en KV TFS kregen en wensen jullie veel speelplezier onder de prachtige LED-verlichting!"Namens vv TFS SportStroom bedankt!

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.