VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor Senioren

Hoofdsponsor Jeugd

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Clubnieuws april 2023

Met nog een paar wedstrijden te gaan loopt het voetbalseizoen alweer ten einde. Uiteraard zijn we druk bezig met het nieuwe seizoen. De vereniging is groeiende en dat betekent dat we meer veldcapaciteit moeten hebben. We hopen dat dit het komende seizoen gaat lukken.

Lees meer »

TFS weet in de slotminuten geen punt te pakken bij koploper Eastermar!

Afgelopen zaterdag, op een winderige middag komen de mannen van TFS en Eastermar het veld op. Eastermar dacht vooraf wel even met meer als vijf goals verschil te gaan winnen aldus Sietse Nijboer die een weddenschap had afgesloten met verdediger Arjen van der Wijk om een kratje bier. Om de ongeslagen koploper het zo moeilijk mogelijk te maken heeft trainer Robin van Es de tactiek zo dusdanig aangepast om de blauw geel hemden het zo moeilijk mogelijk te maken. 

Lees meer »

TFS weet niet te winnen van angstgegner VVT

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen VVT op het programma. Als we de voorspellingen mochten geloven konden we deze wedstrijd met een zonnebril bekijken. Helaas liet de zon het vandaag afweten in Kompenije. De laatste overwinning tegen VVT dateert alweer uit 1995/1996 en is er sprake van een echte angstgegner.

Lees meer »

TFS1 en ONB in evenwicht na sportieve derby!

De afgelopen weken hebben we al gevoetbald met het zonnetje, regen en een wedstrijd afgelast wegens sneeuw. Ditmaal mocht de mannen van trainer van Es het opnemen op een winderig sportpark 't Trefpunt tegen de streekderby ONB. Waarbij de afgelopen twee wedstrijden de rode shirts werd gedragen mochten ze nu in het oud en vertrouwde groene tenue voetballen. 

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.