VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Nieuw reclamebord Fitaal Fysiotherapie bij vv TFS!

Nadat v.v. T.F.S. en Fitaal al een geruime tijd samenwerken doormiddel van blessurespreekuur heeft de bekende Fysiotherapie praktijk uit Drachten nu ook een reclamebord laten ophangen langs ons hoofdveld waarmee zij hun zichtbaarheid mee vergroten. ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—™๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—™๐˜†๐˜€๐—ถ๐—ผ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐˜๐—ฏ๐—ฎ๐—น๐—ฐ๐—น๐˜‚๐—ฏ?- Voetballers van v.v. T.F.S. met een sportblessure kunnen op maandag (in Drachten) en dinsdag (in Rottevalle) terecht op het blessurespreekuur van Fitaal.- Dit blessurespreekuur wordt uitgevoerd door een (sport)fysiotherapeut van Fitaal Fysiotherapie.- Het blessurespreekuur is gratis voor alle spelende leden van v.v. T.F.S.- Aanmelden kan via sportspreekuur@fitaal.nl, waarbij je je naam, sportvereniging en aard van blessure moet vermelden.- Je ontvangt een bevestigingsmail retour met het tijdstip en de locatie waarop je verwacht wordt.- De (sport)fysiotherapeut doet een eerste screening van de blessure en geeft advies. Meer informatie over het blessurespreekuur is te vinden op de website www.fitaal.nl onder โ€˜sportโ€™ > โ€˜sportspreekuurโ€™.Fitaal De Sportlaan Bedankt!

Lees meer »

Kerst rollade actie 2021

Wilt u met de kerst ook genieten van een heerlijke rollade? In samenwerking met sponsor 'Vleesbedrijf de Vries' gaat van iedere verkochte rollade een deel van de opbrengst naar vv TFS.

Lees meer »

TFS 1 weet niet te winnen tegen VVT1

We horen dat er altijd met smart wordt gewacht op de wedstrijdverslagen van het eerste elftal. Maar ja, wat ga je over een wedstrijd schrijven waar met 1-7 is verloren? Daarom deze keer een ander wedstrijdverslag dan jullie van ons gewend zijn.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.