VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Clubnieuws april 2022

Zoals iedereen wellicht al gezien heeft is ons oude sportcomplex zo goed als gesloopt en zitten we al weer een zestal weken in ons nieuwe onderkomen: het MFC van de Kompenije. Uiteraard is het eerst even wennen en lopen we nu al tegen diverse verbeterpunten aan. Qua inrichting zijn we ook nog druk bezig: het beeld veranderd met de week.

Lees meer »

TFS 1 niet opgewassen tegen sterk Drogeham

Door aan aantal blessures en enkele positieve coronatesten was het deze week puzzelen voor de begeleiding van TFS om een elftal samen te stellen. Het eerste elftal werd deze zaterdag dan ook aangevuld met talenten van JO17 en de 49e jarige Wim Streefkerk maakte zijn rentree bij TFS 1.

Lees meer »

TFS verliest door een late tegentreffer van Jistrum

Nadat TFS vorige week tegen Suameer een prima wedstrijd op de mat legde ging de ploeg met vol vertrouwen naar Jistrum waar de 1e overwinning van het seizoen binnen moest worden gehaald. Waar het zonnetje scheen en de wind wat frisjes was werd er in de 1e helft goed gevoetbald door Kompenije wat leidde tot grote kansen. Zo kwamen aanvallers Remco van der Mei en Sjoerd Bouma tot grote kansen maar mistte net de precisie om een goal te maken. Aan de andere kant was het Jistrum die twee goede steekballen gaf waar keeper Jeff Aalders prima blokte. Uiteindelijk was het Jistrum dat vanuit een rommelige corner op voorsprong kwam (1-0) en daarmee thee ging drinken.Na de thee speelde de Kompenijsters zorgvuldig en gaven ze amper tot niets weg. Na ongeveer 20 minuten was het Frits van der Meer die vanuit de verdediging een geweldige crossbal gaf op Nick de Roos. Waarbij de pass van grote schoonheid was, was de goal dat zeker ook. Nick volleerde de bal binnenkant voet in de rechterkruising. De keeper stond genageld aan de grond, waarbij de Kompenijsters op 1-1 kwamen. Het leek er even op dat het beter spelende TFS de wedstrijd naar zich toe zou trekken. Na de gelijkmaker wist TFS amper tot geen kansen meer te creรซren om de wedstrijd te winnen. Het leek erop dat de punten in Jistrum verdeeld werden over beide ploegen. De wedstrijd eindigde in een grote mineur toen de equipe van Robin van Es in de slotfase een tegendoelpunt moet verwerken en daardoor met 2-1 verloor.Waarbij TFS de gehele wedstrijd de betere partij was, was de teleurstelling na de wedstrijd erg groot. Aankomende zaterdag speelt TFS tegen koploper Drogeham op โ€™t Trefpunt om 14.30.

Lees meer »

Jaarlijkse potgrond en viooltjes actie!

๐™‹๐™ค๐™ฉ๐™œ๐™ง๐™ค๐™ฃ๐™™ ๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™ž๐™ค๐™ค๐™ก๐™ฉ๐™Ÿ๐™š๐™จ ๐™–๐™˜๐™ฉ๐™ž๐™š!Aankomende zaterdagochtend 20 maart houdt de jeugd van vv T.F.S. een potgrond en viooltjes actie. Wij gaan met een geluidsomroeper door de straten van de bebouwde kom in Dr. Kompenije om zoveel mogelijk potgrond en viooltjes te verkopen!Prijslijst:๐—ฉ๐—ถ๐—ผ๐—ผ๐—น๐˜๐—ท๐—ฒ๐˜€ ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ธ๐˜€ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐˜†:*1 draagtray voor โ‚ฌ 3,00 en 4x draagtray voor โ‚ฌ 10,00๐๐จ๐ญ๐ ๐ซ๐จ๐ง๐ ๐ณ๐š๐ค ๐Ÿ๐ŸŽ ๐ค๐ :*1 zak potgrond voor โ‚ฌ 2.50*4 zakken voor โ‚ฌ 7,50*6 zakken voor โ‚ฌ 10,00

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.