VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Uitnodiging: grote schoonmaakactie

Op zaterdagmorgen 22 augustus a.s. vragen wij onze leden en ouders van jeugdleden ons om 9.00 uur te komen helpen met de jaarlijkse schoonmaak van ons sportcomplex. Het gaat met name om de schoonmaak van de doelen, de tegels en reclameborden rondom ons hoofdveld. Graag zelf wat gereedschap meenemen voor de schoonmaak van de tegels (o.a. afsteken randen).

Lees meer »

Voorbereiding seizoen 2020-2021 TFS 1

Onder leiding van trainer Henk Woudstra begint het eerste elftal vanaf maandag 3 augustus aan de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Een overzicht van de reeds ingeplande oefen- en bekerwedstrijden is te lezen in onderstaand schema. 

Lees meer »

#EenmetHeerenveen Tour in Drachten: kom jij ook langs?

Als lid van vv TFS ben je natuurlijk fan van onze eigen mooie vereniging. Grote kans dat je daarnaast ook supporter bent van sc Heerenveen. Van deze profclub is vv TFS sportief partner. Op donderdag 25 juni komt sc Heerenveen met de #EenmetHeerenveen Tour bij jou in de buurt, in Drachten. Wanneer je vorig seizoen een seizoenkaart had, ben je hier van harte welkom.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.