v.v. T.F.S.

laatste Nieuws

Jaarlijkse potgrond en viooltjes actie!

๐™‹๐™ค๐™ฉ๐™œ๐™ง๐™ค๐™ฃ๐™™ ๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™ž๐™ค๐™ค๐™ก๐™ฉ๐™Ÿ๐™š๐™จ ๐™–๐™˜๐™ฉ๐™ž๐™š!Aankomende zaterdagochtend 20 maart houdt de jeugd van vv T.F.S. een potgrond en viooltjes actie. Wij gaan met een geluidsomroeper door de straten van de bebouwde kom in Dr. Kompenije om zoveel mogelijk potgrond en viooltjes te verkopen!Prijslijst:๐—ฉ๐—ถ๐—ผ๐—ผ๐—น๐˜๐—ท๐—ฒ๐˜€ ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ธ๐˜€ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐˜†:*1 draagtray voor โ‚ฌ 3,00 en 4x draagtray voor โ‚ฌ 10,00๐๐จ๐ญ๐ ๐ซ๐จ๐ง๐ ๐ณ๐š๐ค ๐Ÿ๐ŸŽ ๐ค๐ :*1 zak potgrond voor โ‚ฌ 2.50*4 zakken voor โ‚ฌ 7,50*6 zakken voor โ‚ฌ 10,00

Nadat de 22 spelers voor het eerst het veld betreden vanuit het nieuwe MFC kon het publiek onder genot van een heerlijk zonnetje zich opmaken van een spijkerharde wedstrijd. Met maar liefst 7 gele kaarten en 1 rode kaart was het uiteindelijk Suameer wat in de tweede helft aan het langste eind trok.Suameer, wat voor aanvang deze wedstrijd op de 7e plek staat met 13 punten, kreeg tijdens de wedstrijd het vuur aan de schenen gelegd. In de tweede officiรซle wedstrijd van de reeds nieuwe trainer Robin van Es gingen de Kompenijsters meedogenloos de duels in en wisten ze gevaarlijke kansen te creรซren door middel van spits Eric Leander en linksbuiten Remco van der Mei. Het vizier stond helaas niet op scherp en de kansen werden niet benut. Daarentegen wist Suameer de 1e helft nauwelijks gevaarlijk te worden en maar drie corners te creรซren. De verdediging van TFS stond hun mannetje en gaven vrijwel niets weg. Dit tot frustratie van de gasten die meer met de scheidsrechter bezig waren dan met het spelletje. Vanuit de corner wisten de Kompenijsters bijna op voorsprong te komen. De bal komt plots voor de voeten van Frits van der Meer, maar knalt rakelings over. In de tussentijd wordt het spelbeeld gemener en met natrappende bewegingen van beide kanten dreigt het te escaleren. Om dit te voorkomen werden in de 1e helft maar liefst 4 spelers van TFS op de bon geslingerd en van de uitspelende ploeg geen รฉรฉn, zodoende gingen beide ploegen met de brilstand thee drinken.Voor de tweede helft werden tijdens de rust uit voorzorg Frits van der Meer en Gjalt Stienstra gewisseld voor Janco Booi en Michiel Veenstra. Suameer kwam na rust beter voor de dag. Al vrij vlot in de tweede helft lijken de gasten te scoren, maar het is invaller Janco die met een werkelijke fantastische sliding het schot weet te blokkeren. Het is daarna Eric die na goed aangeven van Remco vanaf rand 16 niet raak weet te schieten. Dat Suameer over een effectief team beschikt werd even later maar eens duidelijk. Rechtsvuur van de gastploeg ging als Arjen Robben naar binnen en wist met zโ€™n linkerbeen de bal in de korte hoek raak te schuiven (0-1). Met de 200% inzet van de thuisploeg ging TFS op zoek naar de gelijkmaker. Niet veel later kwam de gelijke stand ook op het scorebord. Na goed doorlopen van Jille Peters op een lange bal is het de miscommunicatie bij Suameer tussen de verdediger en de keeper waar de middenvelder van TFS optimaal van profiteerde en de bal in leeg doel in weet te schieten (1-1). Waar Suameer nog geen gele kaart had ontvangen had TFS daarentegen al 4 spelers die op scherp stonden. In de eerste helft werd er buiten de lijnen al gezegd: โ€œHjoed giet er in spiler mei read fan it fjildโ€. In de 72e minuut is het dan ook zover. Eric komt een veel te late sliding in en mag daarna met twee keer geel de douches gaan opzoeken. Daaropvolgend wist Suameer effectief niet veel later de (1-2) te maken na matig positioneren van de verdediging en de keeper. Het blijkt dat Suameer maar weinig kansen nodig heeft om te scoren. Wanneer de slotfase aanbreekt gaan de Kompenijsters de lange bal hanteren en met een man minder op het veld gaan ze 1 op 1 spelen achterin en ouderwets de ballen naar voren knallen. Tot echte kansen leidde het niet, waardoor de eindstand op 1-2 blijft staan. TFS had enigszins meer verdiend deze wedstrijd, maar met zoโ€™n inzet en wilskracht is de teleurstelling niet al te groot.ย Feit is dat TFS de draad weer heeft opgepakt met nieuwe trainer Robin van Es en assistent Oebele Douma en dat de club in deze setting vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaat. Het publiek heeft genoten zaterdag en was dan ook meer dan positief. Dinsdagavond oefent het vlaggenschip uit tegen WWS waar onder andere oud ploeggenoot Jogchum Otten de tegenstander zal zijn. Aankomende zaterdag staat de belangrijke uitwedstrijd in en tegen Jistrum op het programma.

Brilstand is de enige juiste uitslag voor TFS- Suawoude.

In de bouwput van Drachtstercompagnie werden afgelopen zaterdag de punten gedeeld tussen TFS en Suawoude. Beide ploegen toonden zich allebei vol goede wil maar tot vloeiende aanvallen leidde dat zelden. Dreiging was er genoeg maar bij de aanval ging steevast iets mis in laatste fase. Grote kansen bleven dus uit voor beide ploegen. Suawoude wist de 1e helft met regelmaat wel gevaarlijk te worden door de snelle vleugelspelers, maar de sterk keepende Geert Kroeze wist door zโ€™n stormachtige uitkomen de รฉรฉn op รฉรฉn kansen te pareren. TFS wist voornamelijk gevaarlijk te worden met kopballen vanuit corners en vrije trappen die de pot in gegooid worden maar het maakt daardoor geen aanspraak op een voorsprong.In een saaie 2e helft is het Suawoude wat vooral voetbalt op de helft van TFS en zijn het de Kompenijsters die gedwongen worden om op de counter te voetballen. Met veel lange ballen en vuurpijlen door de lucht is het voetbal voor de neutrale toeschouwer niet om naar huis toe te schrijven. Er werd weinig gecreรซerd van beide kanten al was Suawoude met een vrije trap vanaf een meter of 20 wel heel erg dichtbij door de bal net langs de paal te schieten. Eindstand is 0-0, hierdoor hebben beide ploegen een punt overgehouden aan de wedstrijd. Zaterdag 19 februari komt Sumรขr op bezoek op โ€™t Trefpunt. Het zal de laatste keer zijn dat er gebruik wordt gemaakt van de huidige kleedkamers en kantine. Na dit weekend zullen de KV en VV de overstap maken naar het nieuw gebouwde MFC. Kortom, het belooft een bijzondere zaterdag te worden.

De veiling van de afgedankte spullen uit ons huidige clubhuis staat nu gepland op maandagavond 21 februari a.s. De veiling is in de oude gymzaal en staat o.l.v. veilingmeester Fokke Postma. Nadere info over de veiling volgt op vrijdag 18 februari a.s. Dit incl. een overzicht van de te veilen spullen.

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.