VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Klaas Nijboer speelt volgend seizoen bij TFS!

Met ingang van seizoen 2020-2021 komt de 16 jarige aanvaller na een kort uitstapje bij de jeugd van Feanstars de overstap maken naar de selectie van onze vlaggenschip. Klaas Nijboer is een talentvolle voetballer en zeker geen onbekende in Drachtstercompagnie. In het afgelopen seizoen wist hij met Feanstars JO17-1 kampioen te worden in de Hoofdklasse en in de beker campagne werden ze na de winter uitgeschakeld door FC Emmen JO17-1. Na drie seizoen bij Feanstars vond hij het wel tijd voor de overstap naar de senioren van TFS: “Ik kon mijn werk niet altijd combineren met het voetballen bij Feanstars vanwege de trainingstijden. Vorig jaar in de zomer deden wij ook af en toe partijtje en toen was de klik er gelijk al met de spelers van de senioren, gekscherend werd mij toen al verteld dat ik wel weer terug kon komen. Nadat wij in de afgelopen winterstop hebben gezeten bij TFS over de plannen voor een derde elftal en hoe zij in de toekomst jeugdige spelers willen in passen, leken mij de plannen super leuk en het is kortom gewoon altijd gezellig bij TFS!” Aldus Klaas Nijboer die doordeweeks als hovenier werkt bij De Haan Hoveniers.

Lees meer »

Nieuw scorebord op 't Trefpunt

Het scorebord: velen hebben zich er wel eens aan gewaagd om de score te veranderen. Afgelopen week heeft de klusgroep van de sponsorcommissie het scorebord flink onder handen genomen en het resultaat mag er zijn!

Lees meer »

Het verhaal van Bert Nijmeijer bij vv TFS.

Van Frits van der Meer kreeg ik het verzoek om de aftrap te verrichten voor een nieuw item op de website. Het is de bedoeling dat iemand die actief is binnen de vereniging iets vertelt over zijn of haar ervaringen binnen de club om vervolgens een vraag te stellen aan een ander persoon die betrokken is bij de vereniging.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.