VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

21 maart clubuitje vv TFS naar sc Heerenveen!

In samenwerking met de sc Heerenveen hebben we als voetbalclub een leuk clubuitje met gezellige nazit bij Café Aans opgezet voor iedereen die betrokken is bij de v.v. T.F.S. !Dit allemaal in het kader van het Sportief Partnership met sc Heerenveen.

Lees meer »

TFS weet weer wat winnen is. (29-02)

De Kompenijsters hebben zaterdagmiddag een einde gemaakt aan een serie van 5 wedstrijden zonder overwinning. Door een vroege doelpunt van Nick de Roos weet TFS met 1-0 te winnen van Nieuw-Roden.Onder leiding van het scheidsrechter talent Patrick Dobma uit Steenwijk werd er op ’t Tefpunt afgetrapt op een glad bespeelbaar veld. TFS startte voortvarend en wist al in de 3e minuut op een 1-0 voorsprong te komen. Nadat Chris Visser goed naar binnen sneed zette hij Nick de Roos in scoringspositie en die schoot de bal koeltjes raak. Nadat het weer ook parten ging spelen tijdens de wedstrijd werd het voetbal er niet beter op, maar desondanks wisten de Kompenijsters toch twee keer in grote scoringspositie te komen, maar rechtsvoor Gijs Vlastuin wist de beide kansen niet te verzilveren, waar stiekem gezegd toch een menig voetballer jaloers op zal zijn op zulke grote kansen. Voor TFS was er de eerste helft geen vuiltje aan de lucht en was het duidelijk de betere ploeg. Het verzuimde zichzelf om de score uit te breiden en de wedstrijd al te beslissen in de eerste helft, maar het moest toch genoegen nemen met een 1-0 voorsprong. Na Rust werd het weer nog maar eens onstuimiger en werd het voetbal alleen maar slechter, de wind zorgt ervoor dat de steekpasses nauwelijks aankomen en de regen zorgt ervoor dat het veld als maar gladder wordt. Het zijn dan ook veel duels, waardoor het spelbeeld van de tweede helft vooral gelijk op is. Toch wist Nieuw-Roden in de 90e minuut ook nog bijna met een puntje naar huis toe te kunnen gaan. Een voorzet van rechts belandt uiteindelijk voor de voeten van de linksvoor, maar keeper Jeff Aalders die nog niks had gedaan in de wedstrijd hield de bal katachtig tegen uit de korte hoek. Zodoende is de eerste overwinning van 2020 een feit en zal het weer naar boven kunnen kijken.Aankomende zaterdag 7 maart reist de equipe van Hans Gellert af Rinsumageest waar om 14:30 VCR de tegenstander zal zijn.

Lees meer »

START ACTIE SPONSORLOOP TFS

We gaan beginnen! Zaterdag starten de jeugteams t/m Onder 11 met de actie voor de Sponsorloop. De opbrengst van deze actie gaat naar TFS, maar de jeugdspelers maken zelf ook kans op een mooie beloning. Deelnemers die goed hun best doen maken namelijk kans op de wedstrijd van je leven! De sponsorloop zelf is op woensdagmiddag 1 april (16:00). Deze wordt georganiseerd door sc Heerenveen, Sportief Partner van TFS, en vindt plaats bij het Abe Lenstra Stadion. Dat wil je niet missen! Maar voordat het zover is gaan we eerst warmlopen: we gaan eerst met z'n allen op zoek naar sponsors! AanmeldenJeugdspelers kunnen zich aanmelden via onderstaande link:www.sponsorloop.nl/tfsSponsors kunnen zich aanmelden via de actiepagina's van onze jeugdspelers. Iedereen mag sponsor worden: familie, buren enz. Betalen gaat via internet. Dat is wel zo gemakkelijk, en dan hoeven de kinderen niet met geld over straat. Meer informatieZaterdag ontvangen alle spelers (t/m O11) van ons actieteam een flyer met meer informatie. Meer weten? Klik hier voor de veelgestelde vragen. 

Lees meer »

Start kaboutervoetbal!

Vanaf aankomende zaterdag 7 maart wordt er weer gestart met kaboutervoetbal! Ben jij of is je zoon of dochter 4 t/m 7 jaar en heb jij zin om te voetballen onder leiding van de altijd enthousiaste Jakob Jan van der Meulen? Geef je dan nu op bij Jakob Jan van der Meulen.

Lees meer »

TFS verliest in slotfase van De Lauwers (8-2-2020)

TFS heeft in de uitwedstrijd tegen De Lauwers verloren door twee doelpunten in de slotfase. Strijdvaardig TFS leek lang kans te maken op een punt, maar de ploeg van trainer Hans Gellert zag in de 84e minuut een afstandsschot van richting veranderen, waardoor keeper Jeff Aalders was verschalkt (1-0). Na een slotoffensief was het vanuit de counter De Lauwers dat de 2-0 maakte.Op een druilerige, donkere zaterdagmiddag werd erom half 3 afgetrapt. Waarbij het normaliter altijd behoorlijk waait op “de klaai” was er dit keer bijzonder genoeg een rustig windje, dat het een behoorlijke tweestrijd zou worden met veel slidings, duels en soms iets verhitter hadden veel supporters niet zien aankomen, maar het deed het duel wel goed, want voetballend was het misschien niet altijd even goed. Waarin TFS gevaarlijk werd met de snelheid van Chris Visser en met rechtsbuiten Gijs Vlastuin die na goed trainen een basisplekje verdiende, was het De Lauwers die gevaarlijk probeerde te worden met voorzetten vanaf de zijkanten op de lange spits. Maar beide ploegen gingen met grote kansen niet effectief om en zodoende werd er met een 0-0 tussenstand tot rust gekomen met een bak thee.Na rust was het de eerste minuten hetzelfde spelbeeld als de eerste helft waarbij de Kompenijsters de eerste minuten de grotere kansen kregen. In de 50e minuut belandde er vanuit een cornerbal door Robin van Es, de bal op de hand van De Lauwers en TFS schreeuwt om een penalty. De vrij onbekende arbiter wuifde de vermeende penalty helaas weg. Toch kreeg TFS 10 minuten later wel een penalty tegen, nadat Michiel Veenstra de bal tegen z’n handen krijgt die hij naast z’n lichaam houd, maar des te gerechtiger was dat keeper Jeff Aalders als een zwarte panter de bal weet te keren en de Kompenijsters nog op 0-0 houdt. De Lauwers begon hierna aan te dringen en het initiatief in handen te nemen. Alleen waren het de uitblinkers Jeff Aalders die zijn doel schoon hield en Tim Nijmeijer die alle diepteballen van De Lauwers makkelijk dichtliep. Des te teleurstellend was het dat De Lauwers in de 84e minuut op voorsprong wist te komen door een afstandsschot dat van richting werd veranderd, waardoor keeper Jeff Aalders was verschalkt (1-0). TFS probeerde opzoek te gaan naar de gelijkmaker, maar het zat er jammer genoeg niet meer in. In de laatste minuut van de blessuretijd werd het ook nog door De Lauwers (2-0) dat vanuit een counter wist toe te slaan.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.