VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Programma! 27-08 & 28-08

Maar liefst drie oefenwedstrijden vanavond! Thuis op 't Trefpunt oefenen de "froulju" tegen een 11tal en 7tal van vv Waskemeer. Na al weken samen te hebben getraind betekent dit voor de dames de eerste wedstrijden in samenwerking met VV Drachten. Hoewel het een vriendschappelijk wedstrijd is de match gelijk een mooie graadmeter voor volgende week wanneer de beker van start gaat! Verder speelt vanavond TFS 2&3 de heuse derby in en tegen Houtigehage 2!

Lees meer »

Grondverzet Nijboer nieuwe sponsor vv TFS

Namens de sponsorcommissie zijn we verheugd om te kunnen mededelen dat familiebedrijf Grondverzet Nijboer met meer dan 30 jaar geschiedenis in Drachtstercompagnie de vv TFS een warm hart toedraagt. โ€œGrondverzet Nijboer is in 1990 opgericht als familiebedrijf onder de naam Loonbedrijf fa. Nijboer dat vooral gespecialiseerd is in loonwerk. Naast het Loonwerk is de inzet bij het bedrijf steeds breder geworden en halverwege de jaren โ€™90 zijn wij naast het loonwerk tevens gaan richten op het grondverzet door middel van graafmachines en inzet van tractoren met kippers.โ€ Aldus familie Nijboer.Op de vraag waarom het familiebedrijf hun bedrijfsnaam aan te passen antwoorden ze als volgt: โ€œIn de loop van de jaren veranderde de markt en ontstonden er mogelijkheden om ons te specialiseren in werkzaamheden zoals o.a.: grondverzet t.b.v. tuinaanleg, het aanbrengen van damwanden, beschoeiingen en het aanleggen van zowel riolering en drainage. Door deze veranderingen en nieuwe werkzaamheden hebben wij besloten ons bedrijfsnaam te wijzigen naar Grondverzet Nijboer.โ€Grondverzet Nijboer is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren en wij kunnen o.a. de volgende diensten voor u verzorgen:

Lees meer »

Voorbereiding gestart 1e elftal

Afgelopen zaterdag heeft het vlaggenschip onder leiding van Andre van der Veen en Sjaak Loopstra de eerste training voor het seizoen 2021/22 afgewerkt. Na een toespraak van de plaatselijke boswachter werd er om 10 uur begonnen met een bosloop in de Bakkeveense bossen, na een lunch in de kantine van TFS stond er 's middags nog een training op het programma en de dag werd uiteraard afgesloten met een hapje en een drankje.

Lees meer »

Clubnieuws juni 2021

Tijdens de algemene ledenvergadering van 21 juni jl. werden Jasmijn Reidsma en Maeike Nijboer herbenoemd als bestuurslid. Voor de activiteitencommissie zijn we nog op zoek naar een nieuw bestuurslid.

Lees meer »

Clubnieuws mei 2021

De KNVB Regio cup voor senioren gaat helaas niet door. Voor wat betreft de jeugd is er nog hoop. Hieronder het meest recente bericht vanuit de KNVB.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.