Uitnodiging reünie Ymko de Graaf

Gepubliceerd op 21 augustus 2019 om 18:44

Hallo voetbalvrienden,

Hierbij de officiële uitnodiging voor de reünie met oud-voetballer Ymko de Graaf op zaterdag 14 september a.s. Alle voetballers die in de periode 1978-2003 met Ymko in hetzelfde zondag-team gevoetbald hebben zijn voor zover traceerbaar voor deze reünie uitgenodigd. Dit inclusief partner. Gezien de positieve reacties na de eerste berichtgeving verwachten we de 14de minimaal 70 reünisten te mogen begroeten.

De reünie wordt uiteraard gehouden op het sportcomplex van de v.v. T.F.S.

Programma:
15.30 uur: ontvangst reünisten met koffie/thee en gebak
16.30 uur: penaltyschieten met de oud-voetballers om de penaltybokaal
18.30 uur: warm/koud buffet
19.45 uur: power point presentatie met de levensloop van Ymko als voetballer bij de zondag afdeling van v.v. T.F.S.
20.30 uur: napraten en borrelen in de derde helft met muziek uit de jaren 70-80.
……… uur: einde reünie

Opgave
Iedereen wordt verzocht zich voor zondag 8 september a.s. op te geven. Dit per mail via: pieterpostma@hetnet.nl Eventuele wensen voor wat betreft het buffet graag in de mail aangeven. Op woensdag 11 september a.s. ontvangen jullie de definitieve deelnemerslijst. Tot nu hebben zich al 30 voetballers met aanhang opgegeven voor deze reünie. Inclusief aanhang zitten we nu op 50 personen.

Kosten
De kosten voor het gebak en het buffet bedragen 15 euro per persoon. Mocht je alleen ’s middags of ’s avonds kunnen komen dan graag vooraf even overleg over de kosten. De deelnemerskosten graag voor 13 september a.s. overmaken op bankrekening nr. NL31RABO0305111930 t.n.v. Pieter Postma onder vermelding reünie Ymko. De kosten qua consumpties graag na afloop aan de bar afrekenen. Pinnen in het clubhuis is mogelijk.

Anekdotes en oude foto’s, knipsels e.d.
Speciaal voor deze reünie zouden we graag willen dat iedereen zijn mooiste herinneringen/anekdotes met Ymko als voetballer op papier zet en per mail naar ons opstuurt. Dit eventueel aangevuld met gescande foto’s, knipsels e.d. Het mailadres: pieterpostma@hetnet.nl. Uiteraard wordt jullie bijdrage in de powerpoint presentatie verwerkt.

Vragen/opmerkingen…….
Eventuele vragen en opmerkingen m.b.t. de reünie zijn uiteraard van harte welkom. Dit kan via genoemd mailadres maar bellen met Pieter mag ook. Dit via
0512-340423 of 06-22805296.

 

Met vriendelijke reüniegroet,
De organisatoren: Ymko de Graaf en Pieter Postma

14 augustus 2019