Kom jij ons damesteam versterken?

Gepubliceerd op 28 mei 2020 om 18:10

Heb jij altijd al een balletje willen trappen maar nooit de stap gezet? Of zoek je als voetbalster nog een gezellig team? Kom dan bij ons!

Sinds het seizoen 2017/18 beschikt TFS alweer over een enthousiaste dameselftal. De "froulju" zijn de afgelopen drie jaar enorm belangrijk geweest voor de club en dorp door onder andere de vele activiteiten die worden georganiseerd, maar ook voor de sfeer die onder andere zij creeëren binnen de vereniging. Het zou dan ook enorm teleurstellend zijn voor de vereniging en de groep froulju dat er volgend seizoen op zaterdags geen dames elftal meer bewonderen is op sportpark 't Trefpunt. Daarom de oproep vanuit de club en de 15 tellende dames: "Heb jij altijd al een balletje willen trappen maar nooit de stap gezet? Of zoek je als voetbalster nog een gezellig team? Kom dan bij ons!" 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste dames die graag met ons een balletje willen trappen. Wij zijn een gezellig team, die graag fanatiek een balletje trappen, maar na de wedstrijd ook maar al te graag de derde helft houdt!" 🍻

Meer weten? Neem dan contact op met Jasmijn Reidsma: 
Jasmijnreidsma1@hotmail.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.