Stem nu op vv TFS bij Rabo clubsupport!

Gepubliceerd op 4 oktober 2021 om 10:44

Voetbalvereniging TFS doet dit jaar mee aan de Rabo Clubsupport. Leden van de Rabobank kunnen van 4 oktober tot en met 25 oktober 2021 stemmen op VV TFS. Je vindt VV TFS onder 'VV TFS' 

HOE WERKT HET STEMMEN?

Leden van Rabobank 'Drachten Noordoost Friesland' kunnen direct stemmen door naar de volgende link te gaan: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail?id=178772 of door te stemmen in de Rabo app!

  • Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen.
  • Jouw unieke stemcode onthoudt op welke vereniging/stichting je je stem(men) hebt uitgebracht.
  • Tot en met 25 oktober 2021 kun je je stem uitbrengen of wijzigen.

BESTEDINGSDOEL

Door de nieuwbouw komt er ook een nieuwe ontmoetingsruimte. Deze ontmoetingsruimte moet ook voor zowel de jeugd "aangekleed" worden, dit willen wij doen doormiddel van een nieuw tafelvoetbalspel. 

OVER RABO CLUBSUPPORT

"Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken."
Bron: https://www.rabo-clubsupport.nl/drachten-noordoost-friesland/over-rabo-clubsupport 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.