Stienstra Jachtschilderwerken nieuwe bordsponsor!

Gepubliceerd op 24 maart 2021 om 15:33

Namens de sponsorcommissie zijn wij verheugd om te kunnen mededelen dat ook Stienstra Jachtschilderwerken vv TFS een warm hart toedraagt. Met inmiddels al tientallen sponsoren die zichtbaar zijn langs ons hoofdveld maakt het ons elke keer trotser dat wij ditmaal weer een bedrijf uit Drachtstercompagnie mogen verwelkomen. Waar een klein dorp groot in kan zijn!

𝙎𝙩𝙞𝙚𝙣𝙨𝙩𝙧𝙖 𝙅𝙖𝙘𝙝𝙩𝙨𝙘𝙝𝙞𝙡𝙙𝙚𝙧𝙬𝙚𝙧𝙠𝙚𝙣:
Mijn naam is Jappie Stienstra en ik ben sinds 1999 begonnen met m'n eigen bedrijf (Stienstra Jachtschilderwerken). Sinds 2005 wonen wij in Drachtstercompagnie
aan de Doese, omdat ik op locatie werk en wij heel centraal zitten voor ons werk is dit een prachtige plek om te wonen! In de wintermaanden zijn wij voornamelijk bezig met het schilderen van boten en als wanneer de boten weer varen verven wij in de zomermaanden woningen, zo blijft het werk zeer afwisselend en leuk om te blijven doen.

Onze zoon Gjalt voetbalt in het eerste elftal van TFS en nadat wij al een paar jaar shirtsponsor zijn van de jeugd werden wij nu gevraagd of wij ook een bord langs het hoofdveld wilden. Tuurlijk wilden wij dat wel, want hoe meer borden er hangen hoe mooier de uitstraling van het sportcomplex wordt!

Wij wensen TFS een super sportief seizoen toe en veel sportplezier!