TFS verliest door een late tegentreffer van Jistrum

Gepubliceerd op 8 maart 2022 om 10:32

Nadat TFS vorige week tegen Suameer een prima wedstrijd op de mat legde ging de ploeg met vol vertrouwen naar Jistrum waar de 1e overwinning van het seizoen binnen moest worden gehaald. Waar het zonnetje scheen en de wind wat frisjes was werd er in de 1e helft goed gevoetbald door Kompenije wat leidde tot grote kansen. Zo kwamen aanvallers Remco van der Mei en Sjoerd Bouma tot grote kansen maar mistte net de precisie om een goal te maken. Aan de andere kant was het Jistrum die twee goede steekballen gaf waar keeper Jeff Aalders prima blokte. Uiteindelijk was het Jistrum dat vanuit een rommelige corner op voorsprong kwam (1-0) en daarmee thee ging drinken.

Na de thee speelde de Kompenijsters zorgvuldig en gaven ze amper tot niets weg. Na ongeveer 20 minuten was het Frits van der Meer die vanuit de verdediging een geweldige crossbal gaf op Nick de Roos. Waarbij de pass van grote schoonheid was, was de goal dat zeker ook. Nick volleerde de bal binnenkant voet in de rechterkruising. De keeper stond genageld aan de grond, waarbij de Kompenijsters op 1-1 kwamen. Het leek er even op dat het beter spelende TFS de wedstrijd naar zich toe zou trekken. Na de gelijkmaker wist TFS amper tot geen kansen meer te creëren om de wedstrijd te winnen. Het leek erop dat de punten in Jistrum verdeeld werden over beide ploegen. De wedstrijd eindigde in een grote mineur toen de equipe van Robin van Es in de slotfase een tegendoelpunt moet verwerken en daardoor met 2-1 verloor.

Waarbij TFS de gehele wedstrijd de betere partij was, was de teleurstelling na de wedstrijd erg groot. Aankomende zaterdag speelt TFS tegen koploper Drogeham op ’t Trefpunt om 14.30.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.