Home » Nieuws

NiEUWS

OPROEP | WIE KOMT ONS HOOFDVELD BLADVRIJ MAKEN

Om morgen te kunnen voetballen is het van belang dat het hoofdveld bladvrij wordt gemaakt. Hiervoor zijn we nog op zoek naar mensen die ons vanmiddag om 14:00 uur willen helpen. Graag wel eigen hark meenemen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter Postma. 

Lees meer »

Clubnieuws | Update Vrijwilligersclub

In april van dit jaar zijn we binnen de voetbalvereniging gestart met een klusgroep. Een keer in de twee weken komt de klusgroep op donderdagmorgen bijeen om diverse klusjes binnen en buiten ons clubhuis te doen. In de klusgroep zitten Wieke Kats, Imme Nijboer, Klaas Weening, Michel Houwen en Pieter Postma.

Lees meer »

Sponsornieuws

Zoals al eerder aangegeven is onze club druk in beweging. Dit seizoen spelen we namelijk niet met één maar met drie seniorenteams in de competitie. Bovendien hebben we sinds kort weer een zelfstandige jeugdafdeling met drie teams in de competitie. Al met al is er dus op korte termijn nogal het een en ander veranderd binnen onze club. Dit betekent uiteraard ook dat we extra moeten investeren in materialen en tenues. Met behulp van sponsoren proberen we dit alles te realiseren.

Lees meer »

Clubnieuws oktober 2017

Op het moment van schrijven had het eerste nog niet gewonnen. Inmiddels zijn de eerste punten binnen en is gebeurd wat ik gehoopt had. Ook bij de jeugd zijn inmiddels de eerste overwinningen geboekt. De meest succesvolle ploeg van dit moment is de dames: tot nu toe hebben ze alle wedstrijden gewonnen. Klasse!

Lees meer »