VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Clubnieuws januari 2021

Uit dank voor het blijven steunen van onze club hebben we voor de kerst bij de leden, donateurs, sponsoren en vrijwilligers een kaartje met nieuwjaarswens bezorgd. Dit onder het motto: β€œEk al komme we elkoar yn dizze Corona-tiid net tsjin, wy ferjitte jimme net”.

Lees meer »

Namens de sponsorcommissie verwelkomen wij Wasdas Drachten als nieuwe reclamebordsponsor bij vv TFS!

Namens de sponsorcommissie verwelkomen wij Wasdas DrachtenΒ als nieuwe reclamebordsponsor bij vv TFS!"Welkom bij Wasdas, waar uw auto tot in de puntjes verzorgd wordt. Of het nu gaat om het wassen of het poetsen, polijsten of interieur reinigen van uw auto, bij Wasdas bent u verzekerd van de beste service. Niet alleen onze apparatuur staat daar garant voor, ook ons personeel doet er alles aan om u met een schone, frisse auto weer weg te zien rijden. En het mooie is dat wij met meerdere vestigingen altijd in de buurt zijn. Zien we u snel in onze auto wasstraat?Wasdas. Heerlijk schoon, lekker fris!"π˜Ώπ™šπ™£π™  𝙀𝙀𝙠 𝙖𝙖𝙣 π™€π™£π™―π™š 𝙨π™₯π™€π™£π™¨π™€π™§π™šπ™£, π™―π™žπ™Ÿ π™¨π™©π™šπ™ͺπ™£π™šπ™£ 𝙀𝙣𝙨 π™šπ™£ π™¬π™žπ™Ÿ π™¨π™©π™šπ™ͺπ™£π™šπ™£ 𝙝π™ͺ𝙣!#TrochFreonskipSterk

Lees meer »

Geweldige ontwikkeling voor vv TFS: de bouw van het multifunctioneel centrum in Drachtstercompagnie mag officieel los!

Geweldige ontwikkeling voor vv TFS: de bouw van het multifunctioneel centrum in Drachtstercompagnie mag officieel los!Terwijl wij momenteel in een β€œintelligente lockdown” zitten en het voetbal stil ligt beleven de vv TFS, de kv TFS, de school en de inwoners van het dorp één van de mooiste ontwikkelingen uit de geschiedenis van Drachtstercompagnie! In Drachten heeft de gemeenteraad van Smallingerland dinsdagavond unaniem ingestemd met het bestemmingsplan voor het MFC op ons sportpark. Een wijziging van het bestemmingsplan was nodig om met de bouw te kunnen gaan beginnen!Een uitgelaten voorzitter steekt zijn blijdschap niet onder stoel of banken. β€œEindelijk hebben we ons doel bereikt. Geweldig voor het dorp en de betrokken partijen. Ik ben er van overtuigd dat we er met zijn allen een prachtige ontmoetingsplaats van gaan maken. Een centrale plek voor jong en oud wat de leefbaarheid en saamhorigheid in ons dorp ten goede zal komen!” aldus Pieter Postma.Het nieuwe centrum zal komen op het huidige korfbalveld. Het gaat onderdak bieden aan basisschool SWS de Frissel, de zaalsporters, de sportverenigingen en de gebruikers van β€œIt Gebouke”. Ook zal de toegangsweg en het parkeerterrein opnieuw worden ingericht. Voor de voetbalvereniging is het nieuwe MFC een zeer mooie ontwikkeling. Er komt een kantine met het uitzicht op het hoofdveld en kunstgrasveld. Ook zal er een overkapping komen zodat de mensen buiten droog kunnen staan/zitten. Verder zullen wij samen met korfbal over 4 kleedkamers gaan beschikken.Op de hoogte blijven? Volg dan ook de facebook pagina: https://www.facebook.com/StichtingItTrefpunt

Lees meer »

Clubnieuws december 2020

Op dinsdag 13 oktober jl. heeft de regering de voetbalcompetitie stilgelegd i.v.m. het hoge aantal corona besmettingen in ons land. Ook binnen onze club zijn er een aantal mensen positief getest. In de persconferentie van 8 december hebben we helaas nog geen duidelijkheid gekregen over het wanneer weer kunnen sporten in teamverband. De huidige competitie kan volgens het laatste nieuws vanuit de KNVB als beΓ«indigd worden beschouwd. Er komt wellicht een nieuwe opzet. Misschien dat we dit seizoen nog in klein competitieverband een x aantal wedstrijden kunnen voetballen.

Lees meer »

Verkoop voorraad kantine december 2020

In het kader van het coronagebeuren blijft onze kantine voorlopig nog gesloten. Daarom hebben we besloten de artikelen met een THT t/m februari tegen kostprijs te verkopen. De artikelen en te volgen procedure staan hieronder weergegeven.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.