VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Clubnieuws februari 2021

Het clubnieuws is op 3 februari per mail verstuurd. Per abuis is dit niet op de website geplaatst en is dit met terugwerkende kracht alsnog gepubliceerd.

Lees meer »

Molenakker Infra nieuwe bordsponsor bij vv TFS!

Namens de sponsorcommissie zijn we verheugd om te kunnen mededelen dat ook Molenakker Infra uit Dordrecht voetbalvereniging TFS een warm hart toedraagt! Aangezien het bedrijf een primeur heeft om als eerste en enige tot nu toe vv TFS te sponsoren vanuit de Randstad hebben wij de heren vrijdagmiddag 29 januari uitgenodigd op sportcomplex ’t Trefpunt. Het jonge bedrijf Molenakker Infra is op 1 januari 2019 opgericht door Seyit en Mehmet. De twee goed bevriende heren met Turkse roots zijn geboren en getogen in Rotterdam. Alvorens Seyit voor zich zelf begon was hij voornamelijk werkzaam als treinmachinist bij de NS en verhuurde hij huurwoningen (wat hij nog steeds graag doet). Mehmet daarentegen was vooral werkzaam in de elektra en als meubelmaker. De twee vonden het een ruime twee jaar terug wel tijd voor wat anders en besloten om een bedrijf te beginnen: “We droomden al een tijd over een toekomstig bedrijf. Mehmet is een handige jongen die al ervaring had in de kabeltechniek en we waren beide toe aan een nieuwe uitdaging. Zodoende zijn wij een infra bedrijf gestart wat hoofdzakelijk werkzaam is in de glasvezel”. Aldus Seyit.Met een ruime twee jaar ervaring in de glasvezel is Molenakker Infra inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaarde onderaannemer voor diverse aannemers. Waar Seyit en Mehmet begonnen met alleen grondwerkers en een graafmachine kunnen ze onderhand met een breed werkpakket het totale civiele plaatje voor de ondergrondse kabelinfra aanbieden. “Waar wij tot stand zijn gekomen met alleen het aanleggen van glasvezel kunnen wij sinds een korte tijd ook routes blazen met kabel, distributiepunten (DP box) lassen en elektra aanleggen. Hierdoor kunnen wij alles aanreiken wat een aannemer verwacht van een civiele onderaannemer.” Op de vraag wat de volgende ambitie is van het bedrijf antwoorden Seyit & Mehmet stellig: “Onze roots liggen in Rotterdam, een loods openen in die regio is waar we naar op zoek zijn”.Hoewel de afstand van vv TFS naar de wortels van de heren uit Rotterdam maar liefst 216km bedraagt wilden ze altijd al een voetbalvereniging sponsoren. “Met Frits van der Meer die werkzaam is voor onze opdrachtgever Van Gelder Telecom hadden wij al een link met de voetbalvereniging. Met jonge jongens die veel voor TFS doen vinden wij het leuk dat de voetbalclub mogen sponsoren. Als het competitie voetbal weer van start gaat wensen wij de leden veel succes en dat er maar veel gescoord mag worden!”Namens de sponsorcommissie bedankt! Benieuwd naar het bedrijf? Volg ze dan snel op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/seyit-yerlikaya-580878b7/Molenakker Infra bedankt!

Lees meer »

Terugblik 1974 FC Wolvega - TFS

Vandaag gaan wij terug naar een krantenartikel uit de Leeuwarder Courant over speelronde van 19 mei 1974. TFS nam het die dag op tegen FC Wolvega voor een wedstrijd in de promotiecompetitie naar de 3e klasse. De wedstrijd werd gespeeld op de voormalig paarden draftbaan Lindenoord te Wolvega.𝙏𝙁𝙎 𝙝𝙤𝙪𝙙𝙩 𝙙𝙚 𝙡𝙚𝙞𝙙𝙞𝙣𝙜 𝙞𝙣 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙤𝙩𝙞𝙚𝙘𝙤𝙢𝙥𝙚𝙩𝙞𝙩𝙞𝙚.In de strijd om één plaats in de derde klasse tussen de als tweede geëindigde ploegen van de vierde klassen A tot en met D is door de resultaten van gisteren de leiding in handen gebleven van TFS. De club uit Drachtster Compagnie hield in Wolvega de ploeg van die naam op 1 -1 en is daardoor na twee wedstrijden op 3 winstpunten gekomen.FC Wolvega - TFS 1-1. Op lindenoord kwamen twee hardwerkende ploegen in actie in een sportief duel, maar onder de matige leiding van scheidsrechter C. Hendriks, speelde FC Wolvega toch wel het iets betere voetbal. Dat leverde voor rust overigens geen voordeel op, want in de dertigste minuut kon Kats van TFS profiteren van te vroeg uitlopen van keeper Van der Helm van Wolvega. Meina had de bal wel met de handen kunnen keren, maar deed dit niet (0-1). In de tweede helft is FC Wolvega vrijwel steeds in de aanval geweest, maar pas zeventien minuten voor het einde kon Sietse Hof de meer dan verdiende gelijkmaker scoren. (1-1)

Lees meer »

Terugblik 1972 TFS-Dronrijp

Vandaag blikken wij terug naar 12 mei 1974. TFS zondag 1 nam het in de 4e klasse KNVB op tegen Dronrijp 1. In de Leeuwarder Courant vonden wij een stukje over deze wedstrijd met een grote foto waarin de Kompenijster doelverdediger Sietse van der Veen de bal weg bokst bij een Dronrijper aanval.

Lees meer »

De Haan Westerhoff nieuwe bordsponsor bij vv TFS!

Namens de sponsorcommissie willen wij deze week De Haan Westerhoff verwelkomen als nieuwe bordsponsor bij vv TFS. 𝗪𝗮𝘁 𝗸𝗮𝗻 𝗗𝗲 𝗛𝗮𝗮𝗻 𝗪𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗵𝗼𝗳𝗳 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝘂𝘄 𝗯𝗲𝘁𝗲𝗸𝗲𝗻𝗲𝗻?De Haan Westerhoff levert zonwering, rolluiken en kozijnen én zorgt voor de juiste werking. Dat gebeurt vanuit meerdere vestigingen in Nederland. Ons hoofdkantoor zit in Drachten en de andere vestigingen in Elst, Gorinchem, Groningen en Veldhoven. In geval van een storing staat onze servicedienst 24 uur per dag klaar.Onze adviseurs denken graag met u mee. Heeft u advies nodig voor de juiste zonwering, rolluiken en/of kozijnen, neem dan contact met ons op via 0512 35 13 33 dan koppelen we u aan de juiste adviseur. Mailen kan natuurlijk ook via info@dhwz.nl. Of neem eens een kijkje op www.dhwz.nl voor meer informatie."𝘋𝘦 𝘏𝘢𝘢𝘯 𝘞𝘦𝘴𝘵𝘦𝘳𝘩𝘰𝘧𝘧 𝘸𝘦𝘯𝘴𝘵 𝘷𝘷 𝘛𝘍𝘚 𝘦𝘯 𝘯𝘢𝘵𝘶𝘶𝘳𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘢𝘭𝘭𝘦 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘦𝘯𝘪𝘨𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘴𝘢𝘵𝘪𝘦𝘴 𝘥𝘪𝘦 𝘨𝘦𝘵𝘳𝘰𝘧𝘧𝘦𝘯 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘨𝘦𝘷𝘰𝘭𝘨𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘪𝘳𝘶𝘴 𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘴𝘵𝘦𝘳𝘬𝘵𝘦. 𝘏𝘰𝘱𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘬𝘰𝘮𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘪𝘦𝘥𝘦𝘳 𝘦𝘳 𝘻𝘢𝘬𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘦́𝘯 𝘱𝘳𝘪𝘷𝘦́ 𝘻𝘰 𝘨𝘰𝘦𝘥 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘥𝘰𝘰𝘳𝘩𝘦𝘦𝘯."𝘿𝙚𝙣𝙠 𝙤𝙤𝙠 𝙖𝙖𝙣 𝙤𝙣𝙯𝙚 𝙨𝙥𝙤𝙣𝙨𝙤𝙧𝙚𝙣, 𝙯𝙞𝙟 𝙨𝙩𝙚𝙪𝙣𝙚𝙣 𝙤𝙣𝙨 𝙚𝙣 𝙬𝙞𝙟 𝙨𝙩𝙚𝙪𝙣𝙚𝙣 𝙝𝙪𝙣!

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.