TFS weet niet te winnen tegen angstgegner VVT

Gepubliceerd op 13 december 2023 om 21:16

Op zaterdag 9 december stond de laatste thuiswedstrijd van dit jaar op het programma, namelijk tegen VVT uit Twijzelerheide. Qua regen zit het ook deze keer niet mee en betreden beide clubs onder een regendeken het veld. De samenvatting van de wedstrijd bevindt zich onder het wedstrijdverslag.

Het begin van de wedstrijd was veelbelovend voor de groenhemden van TFS. De eerste kans komt op naam van Thijs Boiten na een hele mooie individuele actie van Norvienny. Helaas schiet de middenvelder naast het goal. Nog geen 10 minuten later is het weer Norvienny die 1-op-1 komt met de keeper van VVT en stopt hem. Na genoeg kansen te krijgen zijn het de mannen van Twijzelerheide die de score openen. Met een afgeslagen voorzet waait de bal zo het doel in.  Met nog een paar goede reddingen van keeper Jeff Aalders wordt de eerste helft rustig uitgevoetbald.

Na de rust begint de thuisploeg goed aan de wedstrijd, maar kan het niet voorkomen om op 0-2 achterstand te komen. Michiel Veenstra heeft nog wel een ontzettende kans maar ziet de bal op de lat spatten. Net zoals het weer, zijn ook de laatste minuten voor TFS treurig te noemen. VVT weet nog drie maal te scoren en gaat met een 0-5 overwinning terug naar de Westerein.

Komende zaterdag mag TFS nog één keer aantreden in en tegen Suawoude. Wanneer de groenhemden van Robin van Es weten te winnen stijgt TFS voor de winterstop in ieder geval nog een plekje op de ranglijst.