TFS laat onnodig punten liggen tegen WTOC!

Gepubliceerd op 19 maart 2024 om 11:14

DRACHTSTER COMPAGNIE - Na de wedstrijd van vorige week, waarbij welgeteld 5 minuten gevoetbald werd, stond de wedstrijd tegen WTOC op het programma. Met het zonnetje dat af en toe doorkwam waren de omstandigheden op sportpark 't Trefpunt ideaal om de drie punten te pakken.

Onder leiding van W. Gort, die tevens 90 minuten lang inconsequent vloot met opmerkelijke beslissingen in het voordeel van WTOC werd er afgetrapt. De ploeg uit Aldwâld liet het elftal van trainer Robin Van Es het spel maken. Hier ligt blijkbaar niet de kracht van TFS, want het aantal kansen was gering. WTOC kwam er aanvallend ook niet aan te pas, waardoor er weinig actie en spanning was. Het eerste gevaar kwam ook uit een corner van de thuisploeg waarbij Arjen van der Wijk de bal op goal kopte, maar de keeper stond goed op te letten en wist deze bal uit het net te halen. Niet veel later is het weer TFS dat een grote kans krijgt waar Eric Leander de bal net over het doel schiet. Zoals je al kan raden is het uiteindelijk WTOC dat door hun hoge efficiëntie (3 kansen - 2 goals) met een voorsprong de kleedkamer in gaat... 

Kort na het begin van de tweede helft lijkt toch echt het doek te vallen voor de Kompenijsters. Na een dieptebal van WTOC waarbij de spits twee meter buitenspel staat wordt onze grensrechter gepasseerd en wordt het uiteindelijk een corner die door WTOC benut wordt. Maar de groenhemden weten de rug te rechten en de ingevallen Wessel De Wagt scoort met een kopbal 1-3. Nog geen 5 minuten later is het Janco Booi die ook met een kopbal weet te scoren. TFS ruikt bloed en weet de energie te vinden om WTOC aan alle kanten voorbij te spelen. Enkel denkt de grensrechter van WTOC hier anders over... Meerdere steekballen die de groenhemden gaven werd onterecht, na het bekijken van de beelden afgevlagd voor buitenspel. Hierdoor kwam TFS tot een enkel kansen en is de eindstand bepaald op 2-3 in het voordeel van de mannen uit Aldwâld.

 

Volgende week staat de uitwedstrijd in en tegen Donkerbroek op het programma. It twadde speelt uit tegen SC Veenwouden 4.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.