Gifbeker TFS nog lang niet leeg!

Gepubliceerd op 10 april 2024 om 11:02

Na het verdiende 0-0 gelijkspel tegen het in vorm verkerende VV Suameer mocht TFS het vandaag opnemen tegen de hekkensluiter Suawoude. Met 23 graden hadden de groenhemden een prachtige middag in het vooruitzicht. Helaas voor TFS werd het een zeer teleurstellende middag.

Al binnen een minuut lijkt TFS de score open te breken en kon het alle schroom van zich afspelen. Deze kans werd helaas niet verzilverd en daarna herpakten de mannen van Suawoude zich knap. Met ouderwets Engels voetbal en veel inzet, maakten ze het TFS bij tijd en wijle behoorlijk lastig. Dit resulteerde in een doelpunt uit een corner waarbij een speler van Suawoude binnen de 5 meter vrij kan inkoppen. Vlak voor rust valt de 0-2. Een doelpunt wat de vorm van de laatste tijd typeert...

In de 2e helft probeert TFS zich terug te knokken met veel aanvallen over de flanken. Met kunst en vliegwerk houdt Suawoude het doel schoon. Door de hoge pressie vielen er veel ruimtes achter de verdediging van TFS en Suawoude mocht hier nog één keer van profiteren, 0-3. Ook na de 0-3 probeert TFS zich met een aantal knappe aanvallen terug te knokken, maar pas in de 80ste minuut is het raak. Timen de Meer drukt een voorzet knap af. Helaas viel dit doelpunt te laat en met flink tijdrekken, trekt Suawoude deze wedstrijd verdiend over de streep.

Volgende week nemen de mannen het uit op tegen ASC om 14.00. It ''twadde'' neemt het uit om 14.30 op tegen Friese Boys 4.