Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2019

Gepubliceerd op 25 maart 2019 om 16:00

Als voetbalclub doen we dit jaar mee aan de spaaractie van de Poiesz. De actie start op 11 februari a.s. Tijdens de bijna twee maand durende actie krijgt u bij de boodschappen in de Poiesz munten. Wekelijks zijn er acties waarbij extra munten voor onze club te verdienen zijn. In de winkel in de Wyken te Drachten hangen kokers van meerdere sportverenigingen. Een van die kokers is van de v.v. TFS. De bedoeling is om zoveel mogelijk munten te verzamelen en die in onze koker te werpen. Hoe meer munten, des te meer geld we voor onze jeugdafdeling verdienen.

Komt u niet in de Poiesz in de Wyken maar bijvoorbeeld wel in die van Ureterp, Sneek of Opende, dan gewoon de munten meenemen en inleveren bij een van onze bestuursleden. Dan zorgen wij dat de munten alsnog in onze koker komen.

Let dus de komende weken op de folders van de Poiesz om te weten welke munten er voor onze club te verdienen zijn. Sparen: ja graag. Dit voor onze voetbaljeugd!

aanbiedingen geldig t/m 7 april 2019

Informatie vanuit Poiesz https://www.poiesz-supermarkten.nl/jsa 

Tijdens de Jeugd Sponsor Actie van 11 februari t/m 7 april a.s. verzamelen de deelnemende verenigingen zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten, om hier sponsorgeld voor hun vereniging mee op te halen. Want hoe meer sponsormunten, hoe meer sponsorgeld. En daarmee kunnen ze eindelijk dingen doen die al jarenlang op het verlanglijstje staan.

Zo steunt u de clubs en verenigingen
Tijdens de Jeugd Sponsor Actie krijgt u elke week, naast euro’s voordeel, 1 Jeugd Sponsor Munt bij elke € 10,- aan boodschappen (excl. statiegeld). Daarnaast zijn er elke week aanbiedingen waarbij u extra Jeugd Sponsor Munten ontvangt en waarmee u uw favoriete vereniging dus extra kunt steunen. In iedere Poiesz supermarkt staan kokers van de verenigingen die daar deelnemen. Doe de Jeugd Sponsor Munten in de koker van uw favoriete vereniging.