Samenwerking Staantribune vv TFS

Gepubliceerd op 25 april 2019 om 20:50

Sinds kort zijn wij een samenwerking aangegaan met Staantribune, hét magazine over voetbalcultuur. We hebben al jaren een sta-wal achter de dug-outs , die doorgaans vaak wordt gebruikt tijdens warm of slecht weer. De struiken, de bosjes en de bomen zorgen voor een heerlijk plaatsje uit de zon en bij slecht weer uit de regen. Vaak staan hier ook de supporters die het beter weten "Wissel hem maar", "Buitenspel!", "Nee, Hij niet!", maar wat wij ongetwijfeld wel weten is dat wij als sponsorcommissie verheugd zijn met deze samenwerking!

Over Staantribune

Staantribune, hét magazine over voetbalcultuur, kijkt op een andere manier naar voetbal. De artikelen gaan over alles wat met voetbal te maken heeft, behalve het spelletje zelf. In het magazine staan mooie verhalen, stukjes met een humoristische noot, interviews met een aparte invalshoek, interessante achtergrondartikelen over randverschijnselen en artikelen over supporterscultuur.

Het draait in Staantribune vooral om de liefde voor voetbal, waarbij ook mooie fotografie en stijlvolle vormgeving een belangrijke rol spelen. Met Staantribune willen de makers laten zien dat voetbal meer is dan alleen de negentig minuten binnen de witte lijnen.

Ontstaansgeschiedenis
Staantribune is opgericht door een twintigtal journalisten, fotografen en vormgevers. De meeste redacteuren zijn al jaren in de journalistiek werkzaam, maar ze geven ook graag jonge, onbekende talenten een kans. De meeste redacteuren weten wat het is om een club fanatiek te steunen en doen dat nog steeds, al dan niet vanaf de staantribune.

De magazines zijn te lezen in de kantine en momenteel zijn abonnementen in prijs verlaagd bij Staantribune.

Neem gerust een kijk op hun website: www.staantribune.nl