Presentatie vlaggenschip voor aankomend seizoen

Gepubliceerd op 25 juni 2019 om 20:15

Trainer van het vlaggenschip, Hans Gellert, hield gisteren een presentatie over het afgelopen seizoen en werd er vooruitgekeken naar wat de club en de jongens staat te verwachten aankomend seizoen. De presentatie begon met een analyse van statistieken, mooie momenten en op welke gebieden het eerste elftal progressie heeft gemaakt. Voor het eerst in elf jaar werd er een plek hoger behaald dan de plek 9 door het eerste elftal van TFS.

Na een klein halfuur waren we aangekomen bij de verwachtingen voor aankomend seizoen. Als doelstelling staat het behalen van de middenmoot. Een realistische doelstelling gezien de prestatie, de potentie en de nieuw gekomen spelers met ervaring. De doelstelling werd aangevuld met een duidelijke filosofie en strategie om ook het aankomende seizoen qua ontwikkeling en prestatie succesvol te laten verlopen. Ook werd er duidelijk dat de A-selectie van 22 spelers naar maar liefst 28 spelers gaat. Dat dit geen overbodige luxe is werd afgelopen seizoen maar weer eens duidelijk, waarbij meerdere spelers verplicht de ziekenboeg in moesten.

De heren beginnen vanaf maandag 12 augustus met hun eerste training en gaan in de voorbereiding drie keer in week trainen. Op 17 augustus staat er een ouderwets bosloop op het programma, waarbij de spelers op de sodemieter krijgen. Ook worden er nog oefenwedstrijden geregeld, zodat het vlaggenschip klaar kan worden gestoomd voor de bekerwedstrijden en de competitie.

Op naar een plezierige en wederom een onvergetelijk seizoen!