Ook de jeugd van vv TFS doet mee aan voetbalpassie!

Gepubliceerd op 13 september 2021 om 15:39

💚🖤𝗢𝗼𝗸 𝗱𝗲 𝗷𝗲𝘂𝗴𝗱 𝘃𝗮𝗻 𝗧𝗙𝗦 𝗱𝗼𝗲𝘁 𝗺𝗲𝗲 𝗮𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲 𝘃𝗼𝗲𝘁𝗯𝗮𝗹𝗽𝗮𝘀𝘀𝗶𝗲!

Spaar vanaf deze week mee voor onze club bij Albert Heijn! We kunnen jullie steun goed gebruiken om voor onze jeugd bijvoorbeeld kleding of ballen aan te schaffen. ⚽ Dus spaar snel mee in de AH app. 📱 #voetbalpassie

𝗛𝗼𝗲 𝘄𝗲𝗿𝗸𝘁 𝗵𝗲𝘁?

Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen op 't Trefpunt. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor onze jeugd! En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Het werkt heel simpel. Van 13 september t/m 3 oktober 2021 kun je bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten waaronder al het verse fruit van Albert Heijn en heel veel aantrekkelijke A-merken. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. En met iedere volle spaarkaart van tien punten sponsor je onze club al met één euro. Dus dat spaart lekker door!

Sparen gaat heel makkelijk via Voetbalpassie in de AH app. Hoe meer mensen er sparen voor onze club, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen. Breng dus ook je familie en vrienden op de hoogte van de actie en vraag hen mee te sparen!

Met Voetbalpassie helpen we dus samen onze club, maar het kan jou persoonlijk ook iets opleveren. Wanneer je mee spaart, maak je namelijk kans op prachtige prijzen! Zo kun je onder meer een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona winnen, een dag leven als voetbalprof en worden er kaarten voor het Nederlands elftal beschikbaar gesteld.

Spaar je mee? Bevestig dan nu je deelname aan Voetbalpassie in de AH app en kies onze club!

Kijk voor meer info op ah.nl/voetbalpassie

#TrochFreonskipSterk #usklupinklupfoarelk

«   »

Reactie plaatsen

Er zijn geen reacties geplaatst.