Home » Nieuws

NiEUWS

Staantribune op bezoek bij vv TFS

Vandaag leuk bezoek bij vv TFS. Wij hadden namelijk bezoek van de enthousiaste Staantribune redacteur Bart van Woudenberg. Sinds een tijdje loopt hij stage bij Staantribune waar hij stukken schrijft voor in het voetbalmagazine. Momenteel is hij bezig met hun nieuwe rubriek "de liefhebber", waarvoor hij een kijkje kwam nemen bij onze voetbalvereniging en langs kwam om een interview af te leggen met Frits van der Meer van voetbalvereniging TFS. Natuurlijk konden wij Bart niet met lege handen naar huis laten gaan en heeft hij van ons een echte vv TFS sjaal en een flesje Beerenburg van ons in ontvangt genomen.

Lees meer »

TFS verliest in een enerverende wedstrijd met bakken ongeluk van ASC’75. (28-9-2019)

TFS verliest in een enerverende wedstrijd met bakken ongeluk van ASC’75.De Kompenijsters gingen na een fantastische eerste helft, waarin ASC’75 compleet werd weggespeeld met een 2-0 voorsprong rusten. Na rust herpakken de gasten uit Augustinusga zich en werd er door middel van twee eigen doelpunten en een doelpunt ver in de blessuretijd de voorsprong uit handen gegeven. Voor TFS wisten Chris Visser en Thijs Boiten het net te vinden.Vanaf het begin van de wedstrijd had TFS de controle over de wedstrijd en troefde op alle fronten de ex-vierdeklasser uit Augustinusga af. De trage verdediging van ASC had zichtbaar moeite met de watervlugge buitenspelers van TFS, zowel door individuele acties en steekballen werden de gasten aan alle kanten voorbij gelopen, maar de kers op de taart ontbrak om de score open te breken. In de 33e minuut is het toch Chris visser die na een mooie steekbal van Thijs Boiten zijn direct tegenstander kwijt is en de bal voor kan geven, maar hij ziet een kans om zelf te scoren en lepelt de bal binnenkant paal in het doel. Zodoende breekt hij de stand open en staat de 1-0 geheel terecht op het scorebord. TFS zet door en krijgt een corner in de 44e minuut. Een goede corner van Chris Visser beland bij Thijs Boiten die knap voor zijn man komt en de bal uit de lucht bij de eerste paal binnen weet te schieten. De Kompenijsters zaten op rozen en gingen thee drinken met een 2-0 voorsprong.

Lees meer »

TFS verliest in en tegen Waskemeer (7-9-2019)

TFS Speelde zaterdagmiddag de tweede bekerpoulewedstrijd in en tegen Waskemeer. De mannen uit Waskemeer zijn in de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid als club en spelen inmiddels in de 3e klasse. Vorige week speelde Waskemeer nog verrassend gelijk tegen De Sweach. Dus was er bij de Kompenijsters ook de goede hoop op een stuntje, maar TFS was niet opgewassen tegen een ontzettende gretige ploeg.Na een goede wedstrijd tegen RWF werd er qua speelwijze weinig veranderd bij TFS. Er werd wederom gegokt op de counter, maar waar RWF nog wel eens een verkeerd bal gaf, trof TFS op het sportpark 't Ald Leger een goed gecombineerde ploeg. Waskemeer nam voor rust al de beslissende voorsprong door de 0-4 te maken. Toch bereikte TFS af en toe de 16 van de tegenstander, maar de keeper van Waskemeer hield zijn doel overtuigend schoon. Waarbij in de eerste helft twee van de vier goals discutabel vielen tegen TFS, scoorde Waskemeer in de tweede helft alleen maar mooie doelpunten. Al vrij vlot na rust vielen de 0-5 en de 0-6 na mooi uitgespeelde aanvallen. De mooiste goal kwam op naam van Jurrien Hummel. Middels een schot van zo’n dertig meter vloog de bal schitterend tegen de touwen van het doel. Tevens door dit doelpunt werd de uitslag op een 0-7 bepaald. Toch kwam het hoogtepunt van Chris Visser die aan de zijlijn een schitterende bottle flip challenge uitvoerde. Waskemeer won deze wedstrijd uiteraard dik verdiend, waarmee de thuisclub het verdere succes werd gewenst. TFS speelt aanstaande zaterdag om 14:30 uit tegen vijfdeklasser de Sweach. In deze derde bekerduel zal blijken in hoeverre de mannen klaar zijn gestoomd voor de competitie.

Lees meer »

Vertrouwde sponsor Decokay/Slump & Bos vernieuwt reclamebord bij VV TFS.

Als sponsorcommissie zijn wij zeer verheugd dat onze trouwe sponsor Decokay/Slump&Bos een splinternieuw bord heeft laten ophangen langs ons hoofdveld."Wij wensen alle leden van vv TFS een sportief en leuk seizoen waarin er maar veel gescoord mag worden, maar lukt het even niet om de bal in het doel te krijgen? Geen zorgen ook bij ons kunt u scoren, namelijk een nieuw interieur! Wij zijn Decokay Drachten en Slump & Bos en helpen jou graag om van jullie huis een thuis te maken. Wij snappen dat u jullie huis zo wilt inrichten dat het als thuis voelt en dat dit best lastig is. Wij helpen jullie graag door de tijd te nemen en te luisteren wat bij jullie en jullie huis past. Kom een keer vrijblijvend langs bij Decokay Drachten op de woonboulevard voor vakkundig advies en maak van jullie huis, jullie thuis."Decokay/Slump&Bos bedankt!Contact:M. L. Kingsingel 54 (Meubelboulevard Drachten)9203 JC DrachtenTel: (0512) 34 04 40

Lees meer »

Verslag toernooi vv De Lauwers

Gisteren kwam het eerste selectie in actie op het oefentoernooi in Warfstermolen tegen de volgende tegenstanders: gastheer vv De Lauwers, Grijpskerk II en tegen OKVC.Allereerst mochten de mannen het opnemen tegen het uit de 4e klasse gedegradeerde VV De Lauwers. In de 30 minuten durende wedstrijd zijn de Kompenijsters de betere ploeg, maar verzuimd zichzelf te belonen door de gecreëerde kansen niet te verzilveren. In tegenstelling tot TFS is het de Lauwers die met weinig kansen wel weet te scoren en zodoende met een minimale score (1-0) van TFS weten te winnen.Bij de tweede wedstrijd treden de groengehemden op tegen het jonge talentvolle tweede selectie van VV Grijpskerk. De eerste 10 minuten waren de Kompenijsters de betere ploeg en wisten door een goede spitsengoal van Gerrit van Dijk op een 1-0 voorsprong te komen. Na de voorsprong nam Grijpskerk het heft in handen en wisten na 20 minuten de stand weer gelijk te trekken. Toch werd TFS in de allerlaatste minuut nog gevaarlijk door Michael Zwieserijn die de bal goed afkapt in de 16, maar met zijn chocoladebeen net voorlangs schiet. Zodoende bleef de eindstand steken op een terechte 1-1.De laatste wedstrijd mocht TFS het opnemen tegen vierdeklasser OKVC. TFS speelde deze wedstrijd wederom niet onaardig en kwam mede door steekballen op de energieke Chris Visser vaak met veel dreiging richting de goal van de tegenstander. Uiteindelijk is het Farshid Sheni die de score open breekt en de groengehemden op een 1-0 zet. Wederom weet het vlaggenschip van TFS de voorsprong niet te behouden en is het de spits van OKVC die vrij vlot na de 1-0 keeper Jeff Aalders weet te verschalken en zodoende de 1-1 op het scorebord zet en mede verantwoordelijk is voor de eindstand.Al met al mogen de Kompenijsters tevreden terug kijken op dit sportieve toernooi en kan het met vertrouwen kijken richting RWF.

Lees meer »

vv TFS verwelkomt HW reiningstechniek als nieuwe bordsponsor

HW Reinigingstechniek is met 30 jaar ervaring de specialist op het gebied van industriële reinigingsmachines en -installaties. Voor onderhoud/reparatie, verkoop en verhuur van hoge druk reinigingsmachines, schrob- en veegmachines, truck- en carwash en reinigingsinstallaties kunt u bij HW terecht. Er wordt projectmatig gebouwd aan nieuwe machines en klant specifieke oplossingen. Voor een eerlijk en professioneel advies bent u HW aan het juiste adres.HW Reinigingstechniek wenst TFS een goed en sportief seizoen!

Lees meer »