Home » Nieuws

NiEUWS

Clubnieuws mei 2020

Het coronavirus heeft er voor gezorgd dat het gehele sportgebeuren stil is komen te liggen. De laatste wedstrijden werden gespeeld op zaterdag 7 maart jl. Het sportcomplex is officieel gezien nog steeds gesloten. Intussen mag er wel weer onder begeleiding en onder strenge voorwaarden getraind worden. Voor deze trainingen moet er toestemming bij de gemeente aangevraagd worden. Zonder vergunning is het illegaal sporten en kan er beboet worden. Voor wat betreft de jeugd en de dames hebben we toestemming om op de aangegeven tijden te trainen. Als sportverenigingen proberen we bij de gemeente toestemming te krijgen om ook gedurende de zomermaanden door te mogen trainen. We hebben toestemming van de gemeente om op het korfbalveld en het B-veld te trainen. Het trainingsveld en hoofdveld zijn op donderdag 14 mei doorgezaaid. Dit betekent dat er tot nader bericht niet meer op gesport mag worden. Uiteraard komt dit alles een goede grasmat in september ten goede.

Lees meer »

Klaas Nijboer speelt volgend seizoen bij TFS!

Met ingang van seizoen 2020-2021 komt de 16 jarige aanvaller na een kort uitstapje bij de jeugd van Feanstars de overstap maken naar de selectie van onze vlaggenschip. Klaas Nijboer is een talentvolle voetballer en zeker geen onbekende in Drachtstercompagnie. In het afgelopen seizoen wist hij met Feanstars JO17-1 kampioen te worden in de Hoofdklasse en in de beker campagne werden ze na de winter uitgeschakeld door FC Emmen JO17-1. Na drie seizoen bij Feanstars vond hij het wel tijd voor de overstap naar de senioren van TFS: “Ik kon mijn werk niet altijd combineren met het voetballen bij Feanstars vanwege de trainingstijden. Vorig jaar in de zomer deden wij ook af en toe partijtje en toen was de klik er gelijk al met de spelers van de senioren, gekscherend werd mij toen al verteld dat ik wel weer terug kon komen. Nadat wij in de afgelopen winterstop hebben gezeten bij TFS over de plannen voor een derde elftal en hoe zij in de toekomst jeugdige spelers willen in passen, leken mij de plannen super leuk en het is kortom gewoon altijd gezellig bij TFS!” Aldus Klaas Nijboer die doordeweeks als hovenier werkt bij De Haan Hoveniers.

Lees meer »

Nieuw scorebord op 't Trefpunt

Het scorebord: velen hebben zich er wel eens aan gewaagd om de score te veranderen. Afgelopen week heeft de klusgroep van de sponsorcommissie het scorebord flink onder handen genomen en het resultaat mag er zijn!

Lees meer »

Het verhaal van Bert Nijmeijer bij vv TFS.

Van Frits van der Meer kreeg ik het verzoek om de aftrap te verrichten voor een nieuw item op de website. Het is de bedoeling dat iemand die actief is binnen de vereniging iets vertelt over zijn of haar ervaringen binnen de club om vervolgens een vraag te stellen aan een ander persoon die betrokken is bij de vereniging.

Lees meer »

Succesvolle verkoop kantinevoorraad

In deze vreemde tijd dat we elkaar te weinig zien op en langs de velden is het fijn om te zien dat er mensen zijn die de club een warm hart toedragen. Gisteren zijn de bestellingen, naar aanleiding van de verkoop van de kantinevoorraad, opgehaald. Dit natuurlijk allemaal op gepaste afstand.

Lees meer »

Verkoop voorraad kantine (t/m 10 april)

Iedereen heeft wellicht uit de media begrepen dat het amateurvoetbal en amateurkorfbal voor wat dit seizoen betreft is beëindigd. Begrijpelijk in deze tijd waar de gezondheid van een ieder het meest belangrijke is. Wie had ooit gedacht dat we dit met zijn allen zouden meemaken. Om groepsvorming te voorkomen is ons sportcomplex gesloten. Dinsdag 7 april hebben we dan ook de netten achter de doelen verwijderd en de jeugddoelen opgeruimd (iets wat we normaal in juni doen). Ook hebben we het kleine toegangshek tot het sportveld afgesloten. Jammer dat het moet maar op dit moment is het even niet anders: we moeten nog even volhouden.

Lees meer »

Aflastingen m.b.t. coronavirus!

Zojuist heeft de KNVB advies gegeven aan alle amateurverenigingen, om naast de competitie die tot 1 april geen doorgang zal vinden, om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. De KNVB hoopt op begrip voor dit lastige besluit en vraagt medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competitie tot een goed eind te brengen.

Lees meer »

Ben jij erbij? (sponsorloop TFS)

Afgelopen zaterdag zijn we gestart met de actie voor de sponsorloop op 1 april, bij het Abe Lenstra Stadion (in samenwerking met sc Heerenveen). Met deze actie zamelen we geld in voor TFS. Alle jeugdspelers t/m O11 mogen meedoen! Als je goed je best doet, dan maak je zelf ook kans op een mooie beloning. Je kunt met deze actie namelijk de wedstrijd van je leven winnen! Ben jij erbij? Klik op onderstaande link om je aan te melden:www.sponsorloop.nl/tfsUitlegNadat je je hebt aangemeld ontvang je een persoonlijke actielink. Deze mag je delen met iedereen die je maar wilt (familie, buren enz). Sponsors kunnen zich dan zelf aanmelden via jouw link. De sponsorloop zelf is op woensdagmiddag 1 april (16:00). Deze wordt georganiseerd door sc Heerenveen, Sportief Partner van TFS, en vindt plaats bij het Abe Lenstra Stadion. Het belooft een unieke belevenis te worden, dus dat wil je niet missen.Meer informatieAlle spelers ontvangen van het actieteam een flyer met meer informatie. Meer weten? Klik hier voor de veelgestelde vragen. Wij wensen iedereen veel succes en veel plezier met de Sponsorloop!

Lees meer »