VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

TFS boekt eerste thuisoverwinning tegen De Lauwers (2-11-2019)

De Kompenijsters hebben zaterdagmiddag terecht met 4-2 gewonnen van de De Lauwers. De ploeg uit Warfstermolen verloor in september voor het laatst, maar trof op sportpark ’t Trefpunt een gretig TFS. Met een knappe hattrick van Nick de Roos en één doelpunt van Chris Visser zorgden zij deze middag voor de Kompenijster doelpuntenproductie.

Lees meer »

Geslaagd après-ski feest!

Afgelopen zaterdag hadden wij een schitterend après-ski feest, van lederhosen tot skibrillen alle leden kwamen bijna verkleed! Namens de voetbalvereniging bedanken wij iedereen van jong tot oud die er afgelopen zaterdag waren. Zonder jullie was het natuurlijk nooit een fantastisch feest geworden en voor de mensen die er niet waren, jullie hebben wat gemist. Via deze weg willen wij ook Jan van der Veen bedanken voor de partytenten, zodat wij droog konden staan en na de wedstrijd een hapje konden eten. Verder willen wij ook Jonkman Verhuur Drachten bedanken voor het verhuren van de decoratieve attributen en tot slot bedanken wij ook Sujash Buursma voor het draaien in de kantine.

Lees meer »

sc Heerenveen supporters steunen vv TFS

Als sponsorcommissie zijn wij verheugd om te kunnen mededelen dat er sinds kort ook een "sc Heerenveen supporters steunt vv TFS" bord langs de zijlijn hangt. Dit soort initiatieven behartigen wij als voetbalvereniging maar al te graag en wij zijn dan ook maar al te verheugd met deze groep supporters die de vv TFS een warm hart toedragen!Mede mogelijk gemaakt door:Jesse KatsFrits van der MeerAaron van der HeideBert NijboerBert NijmeijerLinda van der MeerGerrit van DijkTim NijmeijerSiemen CouperusWouter KatsNamens voetbalvereniging T.F.S. hartelijk dank voor deze steun!

Lees meer »

TFS geeft voorsprong uit handen na een belabberde 2e helft tegen vv Westerkwartier (26-10-2019)

De Kompenijsters hebben zaterdagmiddag een 7-3 nederlaag geleden. Nadat er twee weken terug werd gewonnen van Drogeham, werd ditmaal het uitduel tegen vv Westerkwartier puntloos afgesloten. Ondanks dat TFS na een goede 1e helft driemaal op voorsprong wist te komen werd er in de 2e helft collectief gefaald, waardoor TFS met een 7-3 nederlaag afdruipt. De doelpunten aan de kant van TFS kwamen van Chris Visser, Nick de Roos en Tim Nijmeijer.

Lees meer »

Jeugd aardappelactie!

Het is weer tijd voor de traditionele jeugd aardappelactie! Misschien zijn de eerste jeugdleden al bij u aan de deur geweest om aardappels te verkopen, maar indien u buiten het dorp woont kunt u ze ook via de mail bestellen! Er kan gekozen worden tussen Irenes, Borgers en Bildstars. De aardappels kosten 9 euro (10 kg), 15 euro (20 kg) en de opbrengst gaat volledig naar de jeugd van vv TFS. De bestellingen kunt u voor 1 november doorgeven aan menmnicolai@gmail.com.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.