VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Jan Willem Kats winnaar vijfde klaverjasavond

Tijdens de klaverjasavond op 10 februari waren er wederom 12 deelnemers. Dit seizoen nieuw in ons midden waren : Jan Kuiper, Ate Keidel en Sjaak Loopstra. Twee van deze drie gingen met een mooie vleesprijs naar huis. Winnaar werd Jan Willem Kats. Het was zijn eerste overwinning van dit winterseizoen.

Lees meer »

Nieuws februari '17 - Nieuwe Trainer en damesvoetbal

In de afgelopen weken hebben er vijf trainers gereageerd op onze vacature van hoofdtrainer. In de afgelopen weken hebben we met vier trainers een gesprek gehad. Allen zien de functie als een uitdaging die ze graag met ons willen aangaan. Op basis van de gesprekken hebben we een eerste en tweede keuze gemaakt. Met beide hebben we een tweede gesprek gehad. Daarna hebben we een besluit genomen: de 37-jarige Bjorn Schilder uit Bakkeveen wordt onze nieuwe hoofdtrainer.

Lees meer »

Potgrondactie - bestellen is mogelijk

Eind februari/begin maart zal de v.v. T.F.S. weer bij u langskomen met potgrond. Om te voorkomen dat sommigen net iets eerder al bij de winkel hebben ingekocht, kunt u dit jaar ook telefonisch of per mail bestellen. Zo kunnen wij een betere inschatting qua inkoop maken en bent u er zeker van dat u potgrond krijgt.

Lees meer »

Clubnieuws januari 2017

Op vrijdag 2 december organiseerde de v.v. T.F.S. al weer zijn derde klaverjasavond van het winterseizoen. Winnaar werd Alfred Maychrzak. Hij wist ook de eerste wedstrijd te winnen, m.a.w. in het tussenklassement over vijf wedstrijden staat deze jongeman royaal aan kop. Opvallend was dat de top 2 van de vorige keer nu op de voorlaatste en laatste plaats eindigden. Bij het klaverjassen is dus van alles mogelijk: je kunt winnen en verliezen. Alfred krijgt het de komende vijf wedstrijden dus nog best moeilijk…….

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.