Kledingsponsoren

Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.

laatste Nieuws

TFS verliest in een enerverende wedstrijd met bakken ongeluk van ASC’75. (28-9-2019)

TFS verliest in een enerverende wedstrijd met bakken ongeluk van ASC’75.De Kompenijsters gingen na een fantastische eerste helft, waarin ASC’75 compleet werd weggespeeld met een 2-0 voorsprong rusten. Na rust herpakken de gasten uit Augustinusga zich en werd er door middel van twee eigen doelpunten en een doelpunt ver in de blessuretijd de voorsprong uit handen gegeven. Voor TFS wisten Chris Visser en Thijs Boiten het net te vinden.Vanaf het begin van de wedstrijd had TFS de controle over de wedstrijd en troefde op alle fronten de ex-vierdeklasser uit Augustinusga af. De trage verdediging van ASC had zichtbaar moeite met de watervlugge buitenspelers van TFS, zowel door individuele acties en steekballen werden de gasten aan alle kanten voorbij gelopen, maar de kers op de taart ontbrak om de score open te breken. In de 33e minuut is het toch Chris visser die na een mooie steekbal van Thijs Boiten zijn direct tegenstander kwijt is en de bal voor kan geven, maar hij ziet een kans om zelf te scoren en lepelt de bal binnenkant paal in het doel. Zodoende breekt hij de stand open en staat de 1-0 geheel terecht op het scorebord. TFS zet door en krijgt een corner in de 44e minuut. Een goede corner van Chris Visser beland bij Thijs Boiten die knap voor zijn man komt en de bal uit de lucht bij de eerste paal binnen weet te schieten. De Kompenijsters zaten op rozen en gingen thee drinken met een 2-0 voorsprong.

TFS verliest in en tegen Waskemeer (7-9-2019)

TFS Speelde zaterdagmiddag de tweede bekerpoulewedstrijd in en tegen Waskemeer. De mannen uit Waskemeer zijn in de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid als club en spelen inmiddels in de 3e klasse. Vorige week speelde Waskemeer nog verrassend gelijk tegen De Sweach. Dus was er bij de Kompenijsters ook de goede hoop op een stuntje, maar TFS was niet opgewassen tegen een ontzettende gretige ploeg.Na een goede wedstrijd tegen RWF werd er qua speelwijze weinig veranderd bij TFS. Er werd wederom gegokt op de counter, maar waar RWF nog wel eens een verkeerd bal gaf, trof TFS op het sportpark 't Ald Leger een goed gecombineerde ploeg. Waskemeer nam voor rust al de beslissende voorsprong door de 0-4 te maken. Toch bereikte TFS af en toe de 16 van de tegenstander, maar de keeper van Waskemeer hield zijn doel overtuigend schoon. Waarbij in de eerste helft twee van de vier goals discutabel vielen tegen TFS, scoorde Waskemeer in de tweede helft alleen maar mooie doelpunten. Al vrij vlot na rust vielen de 0-5 en de 0-6 na mooi uitgespeelde aanvallen. De mooiste goal kwam op naam van Jurrien Hummel. Middels een schot van zo’n dertig meter vloog de bal schitterend tegen de touwen van het doel. Tevens door dit doelpunt werd de uitslag op een 0-7 bepaald. Toch kwam het hoogtepunt van Chris Visser die aan de zijlijn een schitterende bottle flip challenge uitvoerde. Waskemeer won deze wedstrijd uiteraard dik verdiend, waarmee de thuisclub het verdere succes werd gewenst. TFS speelt aanstaande zaterdag om 14:30 uit tegen vijfdeklasser de Sweach. In deze derde bekerduel zal blijken in hoeverre de mannen klaar zijn gestoomd voor de competitie.

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.