VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor Senioren

Hoofdsponsor Jeugd

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

TFS verliest streekderby tegen ONB!

Op zaterdag 5 november stond de streekderby tegen ONB op het programma. De club stapte onlangs over naar de zaterdag en wist al indruk te maken in de eerste vijf wedstrijden, hierdoor staan zij achter koploper Boornbergum ’80. Onder leiding van de jongeman M. Ypma, die overigens een hele goede wedstrijd floot, werd het startsignaal gegeven.

Lees meer »

Op nei it Fennepark!

💚🖤Aankomende zaterdagmiddag staan er maar liefst twee derby's op het programma. Op de fiets zal het tweede het om 14:30 opnemen in en tegen buurtgenoot SV Houtigehage. Het vlaggenschip gaat het uit opnemen tegen nieuwkomer op de zaterdagafdeling V.V. ONB. De volksclub uit Drachten speelde jarenlang met hun prestatie elftal op de zondag afdeling waar in het seizoen 11/12 zelfs promotie naar de 1e klasse werd afgedwongen. Nu een dikke 10 jaar later ziet het er geheel anders uit. Waar ook ONB met een jeugdige selectie heeft gekozen om de overstap te maken van zondag naar de huidige zaterdag 5e klasse. Met een gemiddelde leeftijd van rond de 20 jaar startte ONB de competitie met 9 punten uit 5 wedstrijden. De blauw-hemden verloren van GSVV en Donkerbroek en staan daarmee op een gedeelde 2e plek. TFS daarentegen heeft 7 punten uit 5 wedstrijden en staan met twee punten minder dan ONB op een gedeelde 6e plaats. Het zal een boeiende derby worden, waarbij de winnende ploeg de aansluiting houdt met de bovenste ploegen. #TrochFreonskipSterk #usklupinklupfoarelk

Lees meer »

TFS VERLIEST DE DERBY TEGEN BOORNBERGUM

Op zaterdag 29 oktober stond de derby tegen Boornbergum op het programma. Al vroeg waren de meeste mannen van de selectie aanwezig om gezellig met zijn allen bij het tweede elftal te gaan kijken. Het tweede elftal wist dan ook knap te winnen met 3-0 van het derde elftal van V.V. Westerkwartier. Doelpuntenmakers waren Gerrit van Dijk, Remco van der Mei en Nino Faber. Het tweede elftal staat na deze gewonnen wedstrijd op een keurige zesde plek. Volgende week spelen zij hun derby in en tegen Houtigehage. 

Lees meer »

Clubnieuws oktober 2022

Tijden veranderen soms sneller dan gedacht. Als voetbalvereniging zijn we bijna wekelijks positief in het nieuws. De Leeuwarder Courant  maakte onlangs melding van een mirakel en het Friesch Dagblad schreef afgelopen maandag over het wonder in Drachtstercompagnie: Troch Freonskip Sterk. Het geeft aan dat we met zijn allen goed bezig zijn en we met zijn allen hiervan de vruchten moeten gaan plukken. Laten we onze naam hoog houden, niet alleen qua voetbal, maar ook middels het benodigde vrijwilligerswerk om onze vereniging naar een hoger niveau te tillen. Samen de schouders er onder: dat is wat ik bedoel. Dit als ouders en als spelers!

Lees meer »

TFS raakt ongeslagen status kwijt na verlies tegen VVT!

Met zeven punten en een gedeelde eerste plaats ging het vlaggenschip afgelopen zaterdag richting Twijzelerheide. Deze keer niet als groenhemden, maar in het rode uittenue. De selectie van trainer Robin van Es waren enthousiast en vol goede moed om de drie punten mee te nemen naar de Kompenije. Om half 3 geeft de scheidsrechter het startsein van de wedstrijd en in de openingsfase was het direct duidelijk dat VVT de drie punten niet weg wilde geven.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.