VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Clubnieuws november 2021

Tijdens de persconferentie van dinsdag 3 november werd bekend gemaakt dat met ingang van zaterdag a.s. iedereen van 18 jaar en ouder bij het betreden van het sportcomplex over een coronatoegangsbewijs moet beschikken. Dit betekent dat we QR-codes moeten gaan controleren en mensen de toegang moeten ontzeggen. Zoals wellicht bekend roept de KNVB vandaag de Tweede Kamer op sporten bij amateurverenigingen voor iedereen mogelijk te maken, dus ook voor diegenen zonder coronatoegangsbewijs. Uiteindelijk beslist de Tweede Kamer wat we wel/niet moeten doen.

Lees meer »

Nieuw spandoekframe!

Het vangnet: velen hebben de bal na hun schot er in zien verdwijnen of er zelfs over heen geschoten. Afgelopen zomer hebben wij samen met de gemeente het gevlochten ijzeren vangnet kunnen vervangen voor een touwen vangnet. Hierdoor moest ons spandoek van de boeren en reclameborden in het vangnet tijdelijk verwijderd worden. Doordat het vangnet nu van touw is, is er geen mogelijkheid meer om het spandoek op te hangen zonder ophangframe.Maar een oplossing was niet ver van huis. Namens de sponsorcommissie is Joekie van der Mei gevraagd om met zijn expertise in aluminium ons te helpen. Joekie is werkzaam bij SIXTY82 en heeft een sponsordeal kunnen regelen. Het spandoekframe is volledig kosteloos aangeboden door zijn werkgever SIXTY82. Afgelopen zaterdagochtend heeft de klusgroep van de sponsorcommissie de constructie inclusief het spandoek opgehangen en het resultaat mag er zijn!Via deze weg willen wij een aantal mensen voor hun medewerking. Joekie van der Mei voor zijn expertise. Sixty82 voor het sponsoren van het spandoekframe. De klusgroep voor het bevestigen van de constructie inclusief het spandoek en natuurlijk ook de boeren die onze voetbalclub een warm hart toedragen met het spandoek!Met deze vernieuwing is het complex de aankomende jaren voorzien van een geweldige blikvanger! Benieuwd naar welke boeren er allemaal opstaan, klik dan snel op deze link: Boeren Club#TrochFreonskipSterk #UsKlupInKlupFoarElk

Lees meer »

TFS verliest door een zwakke 1e helft van Zeester.

Zoutkamp - Afgelopen zaterdagmiddag heeft TFS in Zoutkamp een nederlaag geleden tegen vv Zeester. De Kompenijsters kregen in de laatste 10 minuten van de 1e helft maar liefst vier tegentreffers. TFS herpakte zich behoorlijk in de tweede helft en wist met twee doelpunten nog wat terug te doen. Eindstand werd 5-2.De eerste helft liet zich kenmerken door een afwezig TFS en een veel beter voetballend Zeester. Zeester was dan ook de bovenliggende partij en wist meerdere malen op de deur te kloppen van keeper Jeff Aalders. TFS wist echter vooral met schoten vanaf de tweede lijn gevaarlijk te worden. De Kompenijsters wisten elkaar maar slecht te vinden en moesten vooral veel achter de bal aan lopen. Zeester had in het eerste bedrijf al meerdere keren de kans om vroeg op voorsprong te kunnen komen, maar deed dit pas in de 35e minuut. Hierna strafde Zeester met nog eens drie tegentreffers het zwakke spel van de Kompenijsters af, waardoor TFS met maar liefst een 4-0 achterstand thee ging drinken.Dat het de tweede helft anders moet was bij iedereen duidelijk en dat gebeurde. TFS opende het tweede bedrijf met grote inzet en het voetbal was aanzienlijk beter. De Kompenijsters beloonde zich zelf in de 61e minuut door een doelpunt van Nick de Roos die de bal van negen meter binnen wist te schuiven (4-1). TFS wist dat er meer in het vat zat en ging hierna opzoek naar de tweede treffer om wat terug te doen. Het leidde tot een open tweede helft waarbij beide ploegen kansen kregen. Het is Zeester dat twintig minuten later als eerst weer weet te scoren door een schot vanaf rand zestien wat keeper Jeff Aalders te machtig is. Het slotakkoord komt van Sjoerd Bouma die de bal overtuigend tegen de touwen weet te knallen en hiermee zijn eerste doelpunt voor het vlaggenschip van TFS te pakken heeft.Zodoende verliest TFS de uitwedstrijd tegen Zeester met een dubbel gevoel. Hoe anders zou het zijn gelopen als de Kompenijsters gelijk de 1e helft zo waren gestart als de 2e helft? In ieder geval heeft TFS op basis van de tweede helft niet compleet teleurgesteld afgelopen zaterdagmiddag. Over twee weken (23 oktober) komt ASC’75 thuis op ’t Trefpunt op bezoek.

Lees meer »

TFS niet opgewassen tegen sterk Eastermar

Afgelopen zaterdagmiddag was een slechte middag voor het eerste elftal van TFS in het treffen tegen vv Eastermar. De eerste vijfentwintig minuten gebeurde er niet zoveel, maar daarna begon de trein van Oostermeer te lopen en werd TFS na 33 minuten voetballen getrakteerd op de eerste tegentreffer. TFS stond na de 0-1 met de rug tegen de muur en dat werd afgestraft met nog eens 3 tegentreffers, waardoor het Kompenijster vlaggenschip thee ging drinken met een 0-4 ruststand.Na rust werd maar eens duidelijk dat Eastermar op basis van doelsaldo opzoek ging naar een monsterscore en wisten door gretig druk te zetten al vrij snel de 0-5 te maken. Na een aantal wissels van beide kanten werd het spel iets langzamer en nam de trein van Eastermar af in snelheid. Het leidde uiteindelijke tot een compleet terechte uitslag van 0-7 in het voordeel van de gasten. De reacties waren dan ook maar snel gericht richting de toekomst “wy moatte dizze wedstryd mar gau ferjitte!” Na deze opmerking werd de derde helft gewonnen wat resulteerde met Heineken wat uitverkocht was. Een wijs man zei ooit “de beste raad is voorraad”.Aankomende zaterdag staat er voor het vlaggenschip de uitwedstrijd tegen vv Zeester (Zoutkamp) op het programma.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.