Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.

laatste Nieuws

TFS STRIJDEND TEN ONDER TEGEN WTOC!

Op zaterdag 28 oktober stond de uit wedstrijd tegen wtoc gepland. Door veel blessures gingen de groenhemden met een jonge selectie richting Aldwรขld. Om 14:30 klonk het eerste fluitsignaal van arbiter S van Vugt die al snel liet blijken dat hij niet bang was om kaarten uit te delen. Na 4 minuten kreeg TFS maar liefst al 2 keer geel zonder enige goede reden. De eerste 30 minuten gingen wat gelijk op met 1 grote kans van TFS. Klaas Nijboer legt de bal knap voor maar Bauke Kuipers schiet de bal in het zijnet. Bij de volgende aanvallende actie maakt Klaas een overtreding in een ultieme poging om de bal nog binnen te houden. De scheidsrechter fluit hem af en in frustratie wordt de bal weg getrapt tegen de boarding, met al geel op zak is dat niet slim. Hij ontvangt hiervoor zijn 2e gele kaart en kan daarmee direct douchen. TFS moet de resterende 60 minuten met 10 man verder... In de rust wordt er een nieuw strijdplan gemaakt en ondanks een man minder is er nog vol vertrouwen dat er punt(en) mee naar huis kon worden gneomen. In de 2e helft zakt TFS wat in en probeert dan in de omschakeling nog tot kansen te komen. Hierdoor heeft WTOC wat meer de bal, maar tot kansen komt het niet echt. In de counter is het TFS een paar keer maar de keeper van WTOC is scherp en blijft het 0-0. In de 80ste minuut probeert WTOC het maar eens van afstand en deze bal beland op de lat en stuitert terug rond de 16 meter. Een speler van WTOC pakt de bal op en probeert om de verdediger van TFS te lopen, de laatst genoemde stapt uit en raakt de aanvaller die van deze situatie gebruik maakt om te gaan liggen. De scheidsrechter gaat met de aanvaller mee en geeft een penalty. Via de penalty stip lukt het WTOC wel om te scoren 1-0. TFS gaat vol voor de aanval en krijgt zelf twee grot kansen op de 1-1. Bauke Kuipers, die eerder ook al gevaarlijk was schoot de bal richting de kruising. Tot verbazing van het publiek pakt de keeper van WTOC deze bal. Vlak daarna is het Wessel de Wagt, die 10 minuten in het veld staat komt 1-op-1 maar zijn schot stuit op de keeper. Ondanks de strijd en energie die TFS in de wedstrijd stopt verliest het met 1-0 van WTOC.Aankomende zaterdag speelt het vlaggenschip thuis op 't Trefpunt om 15:00 tegen Donkerbroek. It twadde is dit weekend vrij.ย

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.