VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Geslaagde vrijwilligersavond!

Vrijdag 24 juni vond de vrijwilligersavond plaats samen met de korfbalvereniging. Het was een gezellige avond en via deze weg willen wij alle vrijwilligers nogmaals van harte bedanken voor zijn/haar inzet het afgelopen seizoen!

Lees meer »

Familietoernooi 11 juni a.s.

Op zaterdag 11 juni a.s. om 15:30 uur organiseren we een familietoernooi voor alle leden (zowel jeugd als senioren) van de v.v. T.F.S. De jeugd mag een ouder meenemen als medespeler. Wanneer een jeugdspeler geen ouder heeft die wil/kan voetballen, dan wordt hij/zij gekoppeld aan een aanwezig senioren lid.

Lees meer »

45+ Toernooi

Op vrijdag 20 mei 2016 vond het derde 45+ toernooi plaats op 'T Trefpunt! Enkele foto's zijn te vinden in het fotoalbum en op de Facebookpagina.

Lees meer »

V.V. T.F.S. zoekt nieuwe leden!

Heb jij in het verleden bij v.v. T.F.S. gevoetbald of lijkt het je leuk om deel uit te maken van onze voetbalvereniging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mede met het oog op het komende seizoen is de vereniging op zoek naar nieuwe leden! Gezien het huidige aantal leden hebben we volgend jaar één seniorenteam op recreatief niveau. 

Lees meer »

Hulp nodig 30 april: schoonmaak

Komende zaterdag 30 april is helaas de wedstrijd tegen Anjum 3 afgelast. Daarom willen we graag de reclameborden rondom het veld schoon maken. Wie wil zaterdagmiddag om 14:00 uur helpen met de schoonmaak van reclameborden, doelpalen en de dug-outs? Aanmelden kan door Pieter Postma, pieterpostma@hetnet.nl, een e-mail te sturen. 

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.