VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Stienstra Jachtschilderwerken nieuwe bordsponsor!

Namens de sponsorcommissie zijn wij verheugd om te kunnen mededelen dat ook Stienstra Jachtschilderwerken vv TFS een warm hart toedraagt. Met inmiddels al tientallen sponsoren die zichtbaar zijn langs ons hoofdveld maakt het ons elke keer trotser dat wij ditmaal weer een bedrijf uit Drachtstercompagnie mogen verwelkomen. Waar een klein dorp groot in kan zijn!๐™Ž๐™ฉ๐™ž๐™š๐™ฃ๐™จ๐™ฉ๐™ง๐™– ๐™…๐™–๐™˜๐™๐™ฉ๐™จ๐™˜๐™๐™ž๐™ก๐™™๐™š๐™ง๐™ฌ๐™š๐™ง๐™ ๐™š๐™ฃ:Mijn naam is Jappie Stienstra en ik ben sinds 1999 begonnen met m'n eigen bedrijf (Stienstra Jachtschilderwerken). Sinds 2005 wonen wij in Drachtstercompagnieaan de Doese, omdat ik op locatie werk en wij heel centraal zitten voor ons werk is dit een prachtige plek om te wonen! In de wintermaanden zijn wij voornamelijk bezig met het schilderen van boten en als wanneer de boten weer varen verven wij in de zomermaanden woningen, zo blijft het werk zeer afwisselend en leuk om te blijven doen.Onze zoon Gjalt voetbalt in het eerste elftal van TFS en nadat wij al een paar jaar shirtsponsor zijn van de jeugd werden wij nu gevraagd of wij ook een bord langs het hoofdveld wilden. Tuurlijk wilden wij dat wel, want hoe meer borden er hangen hoe mooier de uitstraling van het sportcomplex wordt!Wij wensen TFS een super sportief seizoen toe en veel sportplezier!

Lees meer »

Clubnieuws maart 2021

Op zaterdag 20 maart a.s. organiseert de v.v. T.F.S. zijn jaarlijkse potgrondactie. Dit jaar is het ook mogelijk viooltjes te kopen. De opbrengst van deze actie gaat naar de jeugd van de v.v. T.F.S. Meer informatie is te vinden op https://www.vv-tfs.nl/nieuws/629148_potgrond-en-viooltjes-actieย 

Lees meer »

Potgrond en viooltjes actie!

๐™‹๐™ค๐™ฉ๐™œ๐™ง๐™ค๐™ฃ๐™™ ๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™ž๐™ค๐™ค๐™ก๐™ฉ๐™Ÿ๐™š๐™จ ๐™–๐™˜๐™ฉ๐™ž๐™š!Aankomende zaterdagochtend 20 maart houdt de jeugd van vv T.F.S. een potgrond en viooltjes actie. Wij gaan met een geluidsomroeper door de straten van de bebouwde kom van Dr. Kompenije om zoveel mogelijk potgrond en viooltjes te verkopen!

Lees meer »

NIEUW WEDSTRIJDTENUE: stem op jouw favoriet

De afgelopen maanden is de sponsorcommissie is samenwerking met Voetbalshop Drachten opzoek gegaan naar een nieuwe kledingleverancier. Al snel viel het oog op Craft sportswear door de mooie kledinglijn en de kwaliteit van het wedstrijdshirt, dat wat de uitstraling van onze mooie voetbalclub ten goede komt.Zo is er een commissie opgezet die met een wensen en eisenlijst aan de slag is gegaan met het ontwerpen van een nieuw wedstrijdtenue. Twee van de belangrijkste eisen zijn dat in het nieuwe tenue minder de zwarte kleuren komen en dat het shirt iets "klassieks" krijgt, zo hebben wij dus gekozen voor een witte / zwarte baan over het shirt (iets wat in het verleden ook in het TFS shirt was toegepast).ย  Verder hadden wij de volgende wensen wat we graag zagen in het tenue: het wapen van Drachtstercompagnie symbolisch bovenin op de achterkant, Troch Freonskip Sterk achterop de kraag,ย  de uiteinde van de mouwen aan de ene kant wit en andere kant zwart, een rugnummer met een witte rand er om heen.ย StemmenOnderstaand bevinden zich drie ontwerpen. Wij zijn benieuwd waar uw voorkeur naar uit gaat. De stemmen worden geteld als volgt: het shirt met de baan aan de zijkant (shirt nummer 1) heeft 51% of meer van de stemmen nodig om het te worden. Als het onder de 50% valt hebben er meer op de baan in het midden gestemd en dan zal er gekeken worden naar welke voorkeur de achterkantย  van het tenue gaat.Stemmen is gesloten!ย Met meer dan 50% is de keuze gevallen op shirt nummer 3!

Lees meer »

๐—ก๐—ผ๐—ด ๐˜๐˜„๐—ฒ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ž๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ท๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ผ!

Vrijdag 12 maart organiseert de VV & KV TFS in samenwerking met het sportbedrijf Drachten een live bingo voor alle Kompenijsters en mensen die de VV en KV een warm hart toedragen! De bingo wordt gepresenteerd door Fokke Postma vanuit de voormalige studio van "De Twee Gebroeders". De avond zal vooral in het teken staan van gezelligheid en muziek!

Lees meer »

In Memoriam: Sieger Brouwer

Deze week hebben wij het verdrietige bericht ontvangen dat op maandag 15 februari onze trouwe supporter Sieger Brouwer op 88-jarige leeftijd is overleden. Sieger was voor velen een bekend gezicht op 't Trefpunt.ย 

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.