VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

SportStroom nu ook zichtbaar langs ons hoofdveld!

Sinds de zomer beschikken wij samen met de korfbalvereniging over een kunstgrasveld met een lichtinstallatie van LED-verlichting wat wij in samenwerking met SportStroom hebben kunnen realiseren."SportStroom ademt sport! In 2003 opgericht door de voorzitter van De Graspiepers in Drachten, helpen we elke dag sportverenigingen met energie besparen.Ook hebben we een installatietak waarmee we LED-sportveldverlichting realiseren. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat we ook van VV en KV TFS kregen en wensen jullie veel speelplezier onder de prachtige LED-verlichting!"Namens vv TFS SportStroom bedankt!

Lees meer »

Rabobank ClubSupport opbrengst bekend!

vv TFS heeft samen met de mensen die op ons hebben gestemd maar liefst € 634,42 behaald voor de Rabobank ClubSupport! Met deze bijdrage kunnen wij investeren in onze jeugd! Via deze weg willen wij een ieder bedanken voor het stemmen op onze vereniging!

Lees meer »

BM Parts Surhuisterveen nieuwe bordsponsor!

Namens de sponsorcommissie van vv TFS zijn we enorm verheugd om te kunnen mededelen dat ook  BM Parts BV de Kompenijster voetbalvereniging een warm hart toedraagt!"Al meer dan 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van nieuw tot gebruikte originele Audi, VW, Seat en Skoda onderdelen.Onze webshop heeft altijd meer dan 100.000 onderdelen op voorraad welke dagelijks groeit en geüpdatet wordt.Dankzij onze grote en wekelijks wisselende voorraad in Surhuisterveen weten zakelijke en particuliere klanten over de hele wereld ons te vinden.Staat online het onderdeel er niet tussen dan beschikken wij nog over een grote voorraad die nog niet op de website staat, hierdoor komt het antwoord ‘’nee’’ niet snel bij ons voor."Wil je meer weten over BM Parts, neem dan snel een kijkje op hun website! https://www.bm-parts.nl/Namens voetbalvereniging TFS, BM Parts bedankt!

Lees meer »

Clubnieuws oktober 2020

Op dinsdag 13 oktober jl. heeft de regering de voetbalcompetitie stilgelegd i.v.m. de enorme toename van het aantal corona besmettingen in ons land. De komende weken mag er alleen nog door onze jeugd getraind worden. Voor de rest kan/mag er dus niets meer. Als bestuur vragen wij iedereen zich aan de geldende coronaregels te houden. Hopelijk kunnen we eind dit jaar nog een balletje trappen....

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.