VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor Senioren

Hoofdsponsor Jeugd

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

TFS verliest van VCR (07-03)

TFS heeft afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd met de koploper VCR uit Rinsumageest een 4-1 nederlaag geleden. De Kompenijsters die gedwongen waren om op de counter te spelen kwamen de eerste helft met een tikkeltje ongeluk op achterstand. Een dieptebal van uit de verdediging van VCR werd geschampt door een speler van TFS, waarna de bal voor de voeten belandde van VCR speler Jacob Kuipers die de bal koeltjes binnen tikt. Nog geen 5 minuten later werd er ook nog een penalty gegeven voor een handsbal. De penalty werd meedogenloos in de onderhoek geschoten door Abe Dreyer, waardoor de Kompenijsters tegen een 2-0 achterstand keken en de wedstrijd met de rust eigenlijk al beslist was. TFS probeert in de tweede helft nog een doelpuntje mee te snoepen naar de Kompenije, maar mede door het verzorgde voetbal van VCR wordt er door de thuisploeg vrij weinig weg gegeven. VCR weet in 61e minuut de wedstrijd definitief te beslissen door Folkert de Vries die de bal door de benen van keeper Jeff Aalders weet te tikken. De Kompenijsters doen drie minuten later nog wat terug door Rudmer Mulder die bal tegendraads in de kruising kopt. De eindstand werd uiteindelijk in de 90e minuut bepaald op 4-1 door Jouke Hoekstra.Aankomende zaterdag staat voor het vlaggenschip om 14:30 de uitwedstrijd in en tegen Noordbergum op programma.

Lees meer »

Speler van de week - Thomas Drost

Afgelopen zaterdag was het weer zover, een speler van de week!Sinds kort zijn we hier mee begonnen en aan de reacties van de kinderen te horen is het een groot succes!De eerste was Noah Henstra en deze week was het Thomas Drost. We doen dit seizoen eerst wat spelers uit de J010 en volgend seizoen is de J09 aan de beurt. Het gaat er om dat de kinderen een ervaring krijgen wat ze niet zullen vergeten, en dat is zeker gelukt!De speler wordt opgevangen door de leider van het eerste elftal en krijgt wat drinken in de bestuurskamer. Vervolgens mag hij of zij zich omkleden en met de warming up mee doen, dan de technische bespreking vooraf in de kleedkamer en dan het veld op. De speler heeft nog even de mogelijkheid om een doelpunt te scoren bij de tegenstander en dan mag hij of zij de wedstrijd in de dug out mee maken. In de pauze krijgt de speler nog wat drinken en wat lekkers en niet te vergeten een nieuwe voetbal met alle handtekeningen erop van de spelers!

Lees meer »

21 maart clubuitje vv TFS naar sc Heerenveen!

In samenwerking met de sc Heerenveen hebben we als voetbalclub een leuk clubuitje met gezellige nazit bij Café Aans opgezet voor iedereen die betrokken is bij de v.v. T.F.S. !Dit allemaal in het kader van het Sportief Partnership met sc Heerenveen.

Lees meer »

TFS weet weer wat winnen is. (29-02)

De Kompenijsters hebben zaterdagmiddag een einde gemaakt aan een serie van 5 wedstrijden zonder overwinning. Door een vroege doelpunt van Nick de Roos weet TFS met 1-0 te winnen van Nieuw-Roden.Onder leiding van het scheidsrechter talent Patrick Dobma uit Steenwijk werd er op ’t Tefpunt afgetrapt op een glad bespeelbaar veld. TFS startte voortvarend en wist al in de 3e minuut op een 1-0 voorsprong te komen. Nadat Chris Visser goed naar binnen sneed zette hij Nick de Roos in scoringspositie en die schoot de bal koeltjes raak. Nadat het weer ook parten ging spelen tijdens de wedstrijd werd het voetbal er niet beter op, maar desondanks wisten de Kompenijsters toch twee keer in grote scoringspositie te komen, maar rechtsvoor Gijs Vlastuin wist de beide kansen niet te verzilveren, waar stiekem gezegd toch een menig voetballer jaloers op zal zijn op zulke grote kansen. Voor TFS was er de eerste helft geen vuiltje aan de lucht en was het duidelijk de betere ploeg. Het verzuimde zichzelf om de score uit te breiden en de wedstrijd al te beslissen in de eerste helft, maar het moest toch genoegen nemen met een 1-0 voorsprong. Na Rust werd het weer nog maar eens onstuimiger en werd het voetbal alleen maar slechter, de wind zorgt ervoor dat de steekpasses nauwelijks aankomen en de regen zorgt ervoor dat het veld als maar gladder wordt. Het zijn dan ook veel duels, waardoor het spelbeeld van de tweede helft vooral gelijk op is. Toch wist Nieuw-Roden in de 90e minuut ook nog bijna met een puntje naar huis toe te kunnen gaan. Een voorzet van rechts belandt uiteindelijk voor de voeten van de linksvoor, maar keeper Jeff Aalders die nog niks had gedaan in de wedstrijd hield de bal katachtig tegen uit de korte hoek. Zodoende is de eerste overwinning van 2020 een feit en zal het weer naar boven kunnen kijken.Aankomende zaterdag 7 maart reist de equipe van Hans Gellert af Rinsumageest waar om 14:30 VCR de tegenstander zal zijn.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.