VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Clubnieuws juli 2017

Op zaterdag 15 juli hebben Bert, Carin, Martha en Pieter & Sjoukje het berghok, de keuken, de koelkasten en de bar een grondige schoonmaakbeurt gegeven. Overbodige rotzooi hebben we weggegooid. Helaas waren er te weinig vrijwilligers om het gehele clubhuis schoon te maken. De toiletten, de hal, de bestuurskamer, het meubilair, de ramen en het clubhuis zelf hebben we helaas niet schoon kunnen maken. Daarom heb ik een tweede schoonmaakochtend ingepland, namelijk op zaterdag 19 augustus a.s. We beginnen dan om 9.30 uur met een kopje koffie. De vraag is: welke dames willen ons deze ochtend helpen? Graag zelf wat schoonmaakattributen meenemen. Aanmelden kan bij Pieter Postma. 

Lees meer »

Clubnieuws juni 2017

Het bestuur van de v.v. T.F.S. uit Drachtstercompagnie heeft de 53-jarige Gerke Hoogeveen uit Zevenhuizen benoemd als hoofdtrainer van de v.v. T.F.S. Dit voor het seizoen 2017-2018. Gerke Hoogeveen is momenteel trainer van de 2de selectie van RWF en trainer-coach bij zaalvoetbalvereniging de Leekster Eagles 1.

Lees meer »

Groot onderhoud velden: alleen veld 2 open

Woensdag 31 mei hebben de velden groot onderhoud gehad. Wat betreft het voetbalveld heeft men het zand rondom 10 drainagepijpen verwijderd en vervolgens weer nieuw zand rondom de buizen gespoten. Hopelijk zijn we nu straks van alle nattigheid af. Verder heeft men zand over het voetbal-, training- en korfbalveld gestrooid. Donderdag 1 juni komt er graszaad in. Dit betekent dat we de komende drie maanden de velden niet mogen betreden. Mensen die dit wel doen graag aanspreken op hun ongewenst gedrag. De bedoeling is om begin september weer een mooie groene bespeelbare grasmat te hebben.

Lees meer »

Nieuwsupdate mei 2017: nieuwe hoofdtrainer en damesvoetbal

Het bestuur van vv T.F.S. uit Drachtstercompagnie heeft de 53-jarige Gerke Hoogeveen uit Zevenhuizen benoemd als hoofdtrainer van vv T.F.S. Dit voor het seizoen 2017-2018. Gerke Hoogeveen is momenteel trainer van de 2de selectie van RWF en trainer-coach bij zaalvoetbalvereniging de Leekster Eagles 1.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.