VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

VV T.F.S. zoekt trainer (mei '17) (vacature vervuld)

Voetbalvereniging T.F.S. uit Drachtstercompagnie is op zoek naar een enthousiaste  trainer die het komend seizoen ons seniorenteam wil trainen en begeleiden op de zaterdagmiddag (vijfde klas standaard). Dit als gevolg van het feit dat onze nieuwe trainer vanwege veranderingen in zijn dagelijks werk niet meer op de zaterdag beschikbaar is als speler/coach.

Lees meer »

Clubnieuws april 2017

De senioren strijden momenteel met nog een aantal teams om de derde plek in de competitie. De resultaten waren tot op heden sterk wisselend. Tegen de lagere teams in de competitie werden onnodig punten verloren en van de toekomstig kampioen, Drachtster Boys 6, werd onlangs nog met 2-0 gewonnen. Drachtster Boys 6 en 7 staan in de huidige competitie ruimschoots bovenaan. Opvallend is dat we de thuiswedstrijden tegen deze beide ploegen verloren en de uitwedstrijden beide wisten te winnen.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.