VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

TFS 1 wint met 2-4 van ONR 5

Zaterdag 4 maart vond de wedstrijd plaats tegen ONR 5. Deze wedstrijd zou in eerste instantie in Drachtstercompagnie plaatsvinden maar vanwege de slechte staat van het veld hebben we in goed overleg besloten de wedstrijd te laten plaatsvinden in Roden 

Lees meer »

Clubnieuws maart 2017

Het bestuur heeft de 37-jarige Björn Schilder uit Bakkeveen benoemd als hoofdtrainer van de v.v. T.F.S. Dit voor het seizoen 2017-2018. Björn Schilder, momenteel assistent-trainer bij Drachtster Boys 1, gaat in de Kompenije als voetballer/trainer aan de slag. Björn Schilder komt uit de jeugdopleiding van de FC Groningen en heeft o.a. bij FC Groningen, BV Veendam, SC Genemuiden en SC Joure gevoetbald. Met Björn Schilder als trainer en Bert Nijmeijer als leider maakt het jonge team het komende seizoen de overstap naar de vijfde klas KNVB voor standaard teams. Dit na een afwezigheid van twee jaar. Om het komende seizoen met twee teams aan de competitie deel te kunnen nemen is de v.v. T.F.S. momenteel op zoek naar nieuwe spelers. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Bert Nijmeijer, tel. 06-12112554

Lees meer »

Nieuwe sportdrankjes in het clubhuis

Het clubhuis is een belangrijke ontmoetingsplaats voor onze sporters, begeleiders en supporters. Na het trainings- en wedstrijdgebeuren worden er naast koffie, frisdrank en bier diverse sportdrankjes gedronken. Uit financieel oogpunt gezien is dit voor beide verenigingen uiteraard erg belangrijk. Een belangrijk item in deze tijd is “de gezonde kantine”. Er zijn zelfs verenigingen die in het weekend een fruitmand op tafel hebben staan. Bij ons is dat nog niet het geval, maar wie weet komt dat er ooit nog eens van. Wel hadden we in december een gesprek met een vertegenwoordigster van de bekende AA-Drink over de eventuele verkoop van een aantal nieuwe gezonde sportdrankjes.

Lees meer »

Björn Schilder nieuwe trainer vanaf volgend seizoen

Het bestuur heeft de 37 jarige Björn Schilder uit Bakkeveen benoemd als hoofdtrainer van de v.v. T.F.S. Dit voor het seizoen 2017-2018. Björn Schilder, momenteel assistent trainer bij Drachtster Boys 1, gaat hier als voetballer/trainer aan de slag. Dit betekent dat hij onze jongens vanuit het veld gaat aansturen. Dit met Bert Nijmeijer als elftalleider. Beide heren wensen we het komend seizoen veel succes!

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.