VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Uitslag zaalvoetbaltoernooi 2016

Op dinsdag 27 december jl. hadden de jeugd en de senioren hun traditionele zaaltoernooi in de sporthal in Houtigehage. Het onderlinge toernooi begon met de mini-pupillen en eindigde met de senioren.

Lees meer »

A.s. vrijdag 6 januari Nieuwjaarsreceptie

Komende vrijdag 6 januari vindt de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats samen met KV TFS. Deze keer is er voor de aanwezigen snert + stokbrood/kruidenboter. Geen snert liefhebber? Dan hebben we ook soep. Als aanwezige krijg je daarnaast twee consumptiemunten en ook hebben we de overige prijzen qua consumpties voor deze activiteit aangepast.

Lees meer »

Nieuws december 2016

Tijdens de algemene ledenvergadering is onlangs besloten definitief op zoek te gaan naar een trainer die met onze senioren in de 5de klasse standaard wil gaan spelen. Dit overeenkomstig hetgeen we begin dit jaar met zijn allen besloten hebben. Inmiddels hebben we een profielschets van de nieuwe trainer opgesteld en naar het STK opgestuurd. M.b.v. het STK hopen we op korte termijn in contact te komen met kandidaat trainers.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.