VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor Senioren

Hoofdsponsor Jeugd

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Clubnieuws september 2017

Op het moment dat ik dit schrijf is het nieuwe voetbalseizoen al weer begonnen en is er al van alles gebeurd. Daarbij doel ik op de plotselinge beëindiging van de samenwerking met de SV Houtigehage bij de jeugd.

Lees meer »

Bekendmaking competitieschema

De KNVB heeft deze week het competitieschema voor alle elftallen bekend gemaakt via Voetbal.nl. Achter de schermen zijn wij op dit moment druk bezig om de zogenoemde KNVB Widget op onze website te plaatsen waardoor er altijd een actueel overzicht is van de laatste uitslagen en het komende programma.

Lees meer »

Clubnieuws juli 2017

Op zaterdag 15 juli hebben Bert, Carin, Martha en Pieter & Sjoukje het berghok, de keuken, de koelkasten en de bar een grondige schoonmaakbeurt gegeven. Overbodige rotzooi hebben we weggegooid. Helaas waren er te weinig vrijwilligers om het gehele clubhuis schoon te maken. De toiletten, de hal, de bestuurskamer, het meubilair, de ramen en het clubhuis zelf hebben we helaas niet schoon kunnen maken. Daarom heb ik een tweede schoonmaakochtend ingepland, namelijk op zaterdag 19 augustus a.s. We beginnen dan om 9.30 uur met een kopje koffie. De vraag is: welke dames willen ons deze ochtend helpen? Graag zelf wat schoonmaakattributen meenemen. Aanmelden kan bij Pieter Postma. 

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.