Home » Nieuws

NiEUWS

sc Heerenveen supporters steunen vv TFS

Als sponsorcommissie zijn wij verheugd om te kunnen mededelen dat er sinds kort ook een "sc Heerenveen supporters steunt vv TFS" bord langs de zijlijn hangt. Dit soort initiatieven behartigen wij als voetbalvereniging maar al te graag en wij zijn dan ook maar al te verheugd met deze groep supporters die de vv TFS een warm hart toedragen!Mede mogelijk gemaakt door:Jesse KatsFrits van der MeerAaron van der HeideBert NijboerBert NijmeijerLinda van der MeerGerrit van DijkTim NijmeijerSiemen CouperusWouter KatsNamens voetbalvereniging T.F.S. hartelijk dank voor deze steun!

Lees meer »

TFS geeft voorsprong uit handen na een belabberde 2e helft tegen vv Westerkwartier (26-10-2019)

De Kompenijsters hebben zaterdagmiddag een 7-3 nederlaag geleden. Nadat er twee weken terug werd gewonnen van Drogeham, werd ditmaal het uitduel tegen vv Westerkwartier puntloos afgesloten. Ondanks dat TFS na een goede 1e helft driemaal op voorsprong wist te komen werd er in de 2e helft collectief gefaald, waardoor TFS met een 7-3 nederlaag afdruipt. De doelpunten aan de kant van TFS kwamen van Chris Visser, Nick de Roos en Tim Nijmeijer.

Lees meer »

Jeugd aardappelactie!

Het is weer tijd voor de traditionele jeugd aardappelactie! Misschien zijn de eerste jeugdleden al bij u aan de deur geweest om aardappels te verkopen, maar indien u buiten het dorp woont kunt u ze ook via de mail bestellen! Er kan gekozen worden tussen Irenes, Borgers en Bildstars. De aardappels kosten 9 euro (10 kg), 15 euro (20 kg) en de opbrengst gaat volledig naar de jeugd van vv TFS. De bestellingen kunt u voor 1 november doorgeven aan menmnicolai@gmail.com.

Lees meer »

TFS trots op Amador bij SC Heerenveen

Wisten jullie dat een van onze spelers bij SC Heerenveen voetbalt? Jeugdlid Amador speelt dit seizoen ook in het G-team van SC Heerenveen en heeft reeds zijn eerste wedstrijden gespeeld in de Bijzondere Eredivisie. Nieuwsgierig naar de prestaties van dit elftal? Kijk dan snel het filmpje op YouTube.

Lees meer »

TFS wint in moeizaam duel van Drogeham (12-10-2019)

Zaterdagmiddag heeft TFS op bezoek bij Drogeham de eerste drie punten van het seizoen mogen bijschrijven. Jogchum Otten zette de Kompenijsters voor rust op voorsprong. Na rust kwam Drogeham langszij, maar even later was het Chris Visser die de groengehemden de drie punten bezorgde.

Lees meer »

TFS pakt punt tegen VCR (5-10-2019)

TFS heeft zaterdagmiddag een punt weten te pakken in het duel tegen VCR. Op ’t Trefpunt was VCR de gehele wedstrijd de betere ploeg, maar keeper Jeff Aalders was een plaag voor de mannen uit Rinsumageest. Na een 0-0 ruststand, maakte VCR pas na 77 minuten voetballen de 0-1. Na twee grote kansen voor de Kompenijsters in de slotfase kwam TFS na 10 minuten toch nog langszij door Robin van Es.

Lees meer »

Staantribune op bezoek bij vv TFS

Vandaag leuk bezoek bij vv TFS. Wij hadden namelijk bezoek van de enthousiaste Staantribune redacteur Bart van Woudenberg. Sinds een tijdje loopt hij stage bij Staantribune waar hij stukken schrijft voor in het voetbalmagazine. Momenteel is hij bezig met hun nieuwe rubriek "de liefhebber", waarvoor hij een kijkje kwam nemen bij onze voetbalvereniging en langs kwam om een interview af te leggen met Frits van der Meer van voetbalvereniging TFS. Natuurlijk konden wij Bart niet met lege handen naar huis laten gaan en heeft hij van ons een echte vv TFS sjaal en een flesje Beerenburg van ons in ontvangt genomen.

Lees meer »

TFS verliest in een enerverende wedstrijd met bakken ongeluk van ASC’75. (28-9-2019)

TFS verliest in een enerverende wedstrijd met bakken ongeluk van ASC’75.De Kompenijsters gingen na een fantastische eerste helft, waarin ASC’75 compleet werd weggespeeld met een 2-0 voorsprong rusten. Na rust herpakken de gasten uit Augustinusga zich en werd er door middel van twee eigen doelpunten en een doelpunt ver in de blessuretijd de voorsprong uit handen gegeven. Voor TFS wisten Chris Visser en Thijs Boiten het net te vinden.Vanaf het begin van de wedstrijd had TFS de controle over de wedstrijd en troefde op alle fronten de ex-vierdeklasser uit Augustinusga af. De trage verdediging van ASC had zichtbaar moeite met de watervlugge buitenspelers van TFS, zowel door individuele acties en steekballen werden de gasten aan alle kanten voorbij gelopen, maar de kers op de taart ontbrak om de score open te breken. In de 33e minuut is het toch Chris visser die na een mooie steekbal van Thijs Boiten zijn direct tegenstander kwijt is en de bal voor kan geven, maar hij ziet een kans om zelf te scoren en lepelt de bal binnenkant paal in het doel. Zodoende breekt hij de stand open en staat de 1-0 geheel terecht op het scorebord. TFS zet door en krijgt een corner in de 44e minuut. Een goede corner van Chris Visser beland bij Thijs Boiten die knap voor zijn man komt en de bal uit de lucht bij de eerste paal binnen weet te schieten. De Kompenijsters zaten op rozen en gingen thee drinken met een 2-0 voorsprong.

Lees meer »