Home » Nieuws

NiEUWS

Nieuw scorebord op 't Trefpunt

Het scorebord: velen hebben zich er wel eens aan gewaagd om de score te veranderen. Afgelopen week heeft de klusgroep van de sponsorcommissie het scorebord flink onder handen genomen en het resultaat mag er zijn!

Lees meer »

Het verhaal van Bert Nijmeijer bij vv TFS.

Van Frits van der Meer kreeg ik het verzoek om de aftrap te verrichten voor een nieuw item op de website. Het is de bedoeling dat iemand die actief is binnen de vereniging iets vertelt over zijn of haar ervaringen binnen de club om vervolgens een vraag te stellen aan een ander persoon die betrokken is bij de vereniging.

Lees meer »

Succesvolle verkoop kantinevoorraad

In deze vreemde tijd dat we elkaar te weinig zien op en langs de velden is het fijn om te zien dat er mensen zijn die de club een warm hart toedragen. Gisteren zijn de bestellingen, naar aanleiding van de verkoop van de kantinevoorraad, opgehaald. Dit natuurlijk allemaal op gepaste afstand.

Lees meer »

Verkoop voorraad kantine (t/m 10 april)

Iedereen heeft wellicht uit de media begrepen dat het amateurvoetbal en amateurkorfbal voor wat dit seizoen betreft is beëindigd. Begrijpelijk in deze tijd waar de gezondheid van een ieder het meest belangrijke is. Wie had ooit gedacht dat we dit met zijn allen zouden meemaken. Om groepsvorming te voorkomen is ons sportcomplex gesloten. Dinsdag 7 april hebben we dan ook de netten achter de doelen verwijderd en de jeugddoelen opgeruimd (iets wat we normaal in juni doen). Ook hebben we het kleine toegangshek tot het sportveld afgesloten. Jammer dat het moet maar op dit moment is het even niet anders: we moeten nog even volhouden.

Lees meer »

Aflastingen m.b.t. coronavirus!

Zojuist heeft de KNVB advies gegeven aan alle amateurverenigingen, om naast de competitie die tot 1 april geen doorgang zal vinden, om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. De KNVB hoopt op begrip voor dit lastige besluit en vraagt medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competitie tot een goed eind te brengen.

Lees meer »

Ben jij erbij? (sponsorloop TFS)

Afgelopen zaterdag zijn we gestart met de actie voor de sponsorloop op 1 april, bij het Abe Lenstra Stadion (in samenwerking met sc Heerenveen). Met deze actie zamelen we geld in voor TFS. Alle jeugdspelers t/m O11 mogen meedoen! Als je goed je best doet, dan maak je zelf ook kans op een mooie beloning. Je kunt met deze actie namelijk de wedstrijd van je leven winnen! Ben jij erbij? Klik op onderstaande link om je aan te melden:www.sponsorloop.nl/tfsUitlegNadat je je hebt aangemeld ontvang je een persoonlijke actielink. Deze mag je delen met iedereen die je maar wilt (familie, buren enz). Sponsors kunnen zich dan zelf aanmelden via jouw link. De sponsorloop zelf is op woensdagmiddag 1 april (16:00). Deze wordt georganiseerd door sc Heerenveen, Sportief Partner van TFS, en vindt plaats bij het Abe Lenstra Stadion. Het belooft een unieke belevenis te worden, dus dat wil je niet missen.Meer informatieAlle spelers ontvangen van het actieteam een flyer met meer informatie. Meer weten? Klik hier voor de veelgestelde vragen. Wij wensen iedereen veel succes en veel plezier met de Sponsorloop!

Lees meer »