VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

De v.v. T.F.S. Sjaal verkrijgbaar

Het is nog wachten op de allereerste sneeuwvlokken, maar met koning winter in aantocht is een echte TFS sjaal het gene wat je klaar maakt voor een sneeuwballengevecht, een wedstrijdje "wie maakt de mooiste sneeuwman?" of voor op de fiets in de ochtenddauw naar je werk of school. Bovendien laat je natuurlijk zien dat je een echte Kompenijster bent!

Lees meer »

VV TFS Verwelkomt DOK23 als nieuwe sponsor.

Namens de sponsorcommissie van vv TFS zijn we enorm verheugd om te kunnen mededelen dat DOK23 ook de Kompenijster voetbalvereniging een warm hart toedraagt!Met DOK23 uit Drachten zet je je eigen bedrijf professioneel in de markt.Je logo en huisstijl, je reclamecampagne, vlaggen, banieren, reclameborden, spandoeken, autobelettering en lichtreclame: Alles wat jij nodig hebt, maken wij.Ook bedrijfskleding, relatiegeschenken, opvallend promotiemateriaal en andere hippe hebbedingen regelen we voor je.Hoe mooi wil je het hebben!

Lees meer »

TFS legt Nieuw Roden in de tweede helft over de knie (19-11-2019)

Zaterdagmiddag heeft TFS op bezoek bij Nieuw-Roden de derde overwinning van het seizoen mogen bijschrijven. Nick de Roos zette de Kompenijsters in de 60e minuut op voorsprong. Nieuw-Roden kwam 5 minuten later langs zij, maar mede door doelpunten van Nick de Roos, Chris Visser en Rudmer Mulder werd er met 1-4 gewonnen.

Lees meer »

Nederlaag voor TFS tegen VVT (9-11-2019)

TFS heeft zaterdagmiddag een 0-2 nederlaag geleden. Nadat er vorige week schitterend met 4-2 werd gewonnen van De Lauwers, werd ditmaal het duel tegen het altijd lastige VVT puntloos afgesloten. Ondanks een goede eerste 20 minuten werd de wedstrijd voor rust al beslist met een 0-2 voor de mannen uit Twijzelerheide.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.