VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor Senioren

Hoofdsponsor Jeugd

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Het verhaal van Bert Nijmeijer bij vv TFS.

Van Frits van der Meer kreeg ik het verzoek om de aftrap te verrichten voor een nieuw item op de website. Het is de bedoeling dat iemand die actief is binnen de vereniging iets vertelt over zijn of haar ervaringen binnen de club om vervolgens een vraag te stellen aan een ander persoon die betrokken is bij de vereniging.

Lees meer »

Succesvolle verkoop kantinevoorraad

In deze vreemde tijd dat we elkaar te weinig zien op en langs de velden is het fijn om te zien dat er mensen zijn die de club een warm hart toedragen. Gisteren zijn de bestellingen, naar aanleiding van de verkoop van de kantinevoorraad, opgehaald. Dit natuurlijk allemaal op gepaste afstand.

Lees meer »

Verkoop voorraad kantine (t/m 10 april)

Iedereen heeft wellicht uit de media begrepen dat het amateurvoetbal en amateurkorfbal voor wat dit seizoen betreft is beƫindigd. Begrijpelijk in deze tijd waar de gezondheid van een ieder het meest belangrijke is. Wie had ooit gedacht dat we dit met zijn allen zouden meemaken. Om groepsvorming te voorkomen is ons sportcomplex gesloten. Dinsdag 7 april hebben we dan ook de netten achter de doelen verwijderd en de jeugddoelen opgeruimd (iets wat we normaal in juni doen). Ook hebben we het kleine toegangshek tot het sportveld afgesloten. Jammer dat het moet maar op dit moment is het even niet anders: we moeten nog even volhouden.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.