VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

vv TFS verwelkomt HW reiningstechniek als nieuwe bordsponsor

HW Reinigingstechniek is met 30 jaar ervaring de specialist op het gebied van industriële reinigingsmachines en -installaties. Voor onderhoud/reparatie, verkoop en verhuur van hoge druk reinigingsmachines, schrob- en veegmachines, truck- en carwash en reinigingsinstallaties kunt u bij HW terecht. Er wordt projectmatig gebouwd aan nieuwe machines en klant specifieke oplossingen. Voor een eerlijk en professioneel advies bent u HW aan het juiste adres.HW Reinigingstechniek wenst TFS een goed en sportief seizoen!

Lees meer »

KNVB maakt competitie indelingen bekend.

De KNVB heeft maandag 15 juli de competitie indelingen bekend gemaakt. TFS blijft wederom uitkomen in klasse 5C, doordat er maar liefst een zevental nieuwe clubs aanwezig zijn, kent de indeling enkele nieuwkomers voor TFS. Zo maakt Noordbergum weer zijn rentree in het standaardvoetbal en maken vv Nieuw Roden & vv Westerkwartier hun debuut in het zaterdag's voetbal. Daarnaast komen ASC'75, De Lauwers en VCR over uit de 4e klasse. De volledige indeling voor het nieuwe seizoen 2019-2020 bestaat uit: 

Lees meer »

Clubnieuws juni 2019

Op vrijdag 17 mei jl. organiseerde de 45+ het vijfde veteranentoernooi van de v.v. T.F.S. Dit keer met maar liefst 12 deelnemende teams uit de regio. Om dit alles mogelijk te maken werd er door Wiepie Nijboer op het korfbalveld een derde speelveld uitgezet en werden er een tweetal doelen bij de Sv Rottevalle geleend. Poulewinnaars werden Oerterp, de Sweach en ONB. De finale, bestaande uit een serie te nemen strafschoppen, werd uiteindelijk gewonnen door ONB. Halverwege de feestelijke afsluiting van deze avond mochten ze de mooie houten wisselbeker uit de handen van Wiebe Wybrandi in ontvangst nemen. Na de traditionele verloting, gepresenteerd door Saskia en Jasmijn, was het nog lang gezellig in ons clubhuis.

Lees meer »

Presentatie vlaggenschip voor aankomend seizoen

Trainer van het vlaggenschip, Hans Gellert, hield gisteren een presentatie over het afgelopen seizoen en werd er vooruitgekeken naar wat de club en de jongens staat te verwachten aankomend seizoen. De presentatie begon met een analyse van statistieken, mooie momenten en op welke gebieden het eerste elftal progressie heeft gemaakt. Voor het eerst in elf jaar werd er een plek hoger behaald dan de plek 9 door het eerste elftal van TFS.Na een klein halfuur waren we aangekomen bij de verwachtingen voor aankomend seizoen. Als doelstelling staat het behalen van de middenmoot. Een realistische doelstelling gezien de prestatie, de potentie en de nieuw gekomen spelers met ervaring. De doelstelling werd aangevuld met een duidelijke filosofie en strategie om ook het aankomende seizoen qua ontwikkeling en prestatie succesvol te laten verlopen. Ook werd er duidelijk dat de A-selectie van 22 spelers naar maar liefst 28 spelers gaat. Dat dit geen overbodige luxe is werd afgelopen seizoen maar weer eens duidelijk, waarbij meerdere spelers verplicht de ziekenboeg in moesten.De heren beginnen vanaf maandag 12 augustus met hun eerste training en gaan in de voorbereiding drie keer in week trainen. Op 17 augustus staat er een ouderwets bosloop op het programma, waarbij de spelers op de sodemieter krijgen. Ook worden er nog oefenwedstrijden geregeld, zodat het vlaggenschip klaar kan worden gestoomd voor de bekerwedstrijden en de competitie.Op naar een plezierige en wederom een onvergetelijk seizoen!

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.