VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Nieuws februari 2019

Onlangs zijn we als voetbalvereniging een samenwerkingsverband aangegaan met Sportbedrijf Drachten. De clubondersteuning vanuit het Sportbedrijf is gratis en wordt gefinancierd en gestimuleerd vanuit de gemeente Smallingerland. De achterliggende gedachte vanuit de gemeente is om de gemeenschap in beweging te krijgen. Activiteiten die hier betrekking op hebben worden gedeeltelijk door het Sportbedrijf vergoed. Niet onbelangrijk voor ons: ook de opleidingskosten van jeugdtrainers worden na het behalen van het certificaat voor de helft vergoed. Als voetbalclub maken we daar inmiddels al dankbaar gebruik van. Voor wat betreft de toekomst van onze club is het belangrijk te weten wat er zoal leeft binnen de vereniging. Daarom hebben we het Sportbedrijf gevraagd om voor ons een avond te organiseren met als thema “de toekomst van de club”. Een thema-avond waarbij de ideeën en toekomstdromen m.b.t. onze voetbalvereniging worden uitgewerkt tot realistische plannen voor de toekomst. Heb je als lid of ouder leuke ideeën? Laat het ons weten om het vervolgens met elkaar op te pakken.

Lees meer »

TFS Sjaal en webshop geopend

Nu koningwinter zijn intrede heeft gebracht in de Kompenije hebben wij het goede idee bedacht om een VV TFS sjaal te regelen. Met in totaal 160 stemmers op zowel facebook en de website mogen wij dit een groot succes noemen! Met maar liefst 84 procent van de stemmen is er gekozen voor de onderstaande sjaal. De sjaal is inmiddels besteld en de productietijd word geschat op ± 3 weken, zodra ze binnen zijn zal verdere informatie volgen.

Lees meer »

Clubnieuws januari 2019

Na de traditionele activiteiten rondom de jaarwisseling staan we weer voor een nieuw voetbaljaar. Wat gaat 2019 ons als voetbalvereniging brengen? Qua gezondheid proberen we vanaf nu als vereniging de jeugd het goede voorbeeld te geven door tijdens de wedstrijden en trainingen van de jeugd op ons sportcomplex niet meer te roken. We vragen ouders en begeleiders het goede voorbeeld te geven en eventuele rokers op hun rookgedrag aan te spreken.

Lees meer »

Nieuws december 2018

Op zaterdag 1 december werd onze jeugd onder de 13 jaar, de JO13, najaar kampioen. De thuiswedstrijd tegen Drachtster Boys JO13 4 werd met 7-0 gewonnen. Ook de voorgaande wedstrijden werden allemaal gewonnen, m.a.w. het kampioenschap was meer dan verdiend. Iedereen gefeliciteerd met het behaalde resultaat! Op onderstaande foto het kampioensteam, bestaande uit Martin Wijbrandi (trainer), Jesse Kats, Jan Jille de Boer, Hein v.d. Heide, Jinse Nicolai, Jehannes Nijboer, Senna v.d. Meulen, Yarnick Slaakweg, Tygo Bron (scheidsrechter), Timon Nijboer, Jacco v.d. Veen, Willem Streefkerk, Bauke Kuipers, Nyk de Wagt, Thymen van Kammen, Sjoerd Bouma en Rick Ypma (leider) op de versierde wagen door het dorp.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.