Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.

laatste Nieuws

Ben jij erbij? (sponsorloop TFS)

Afgelopen zaterdag zijn we gestart met de actie voor de sponsorloop op 1 april, bij het Abe Lenstra Stadion (in samenwerking met sc Heerenveen). Met deze actie zamelen we geld in voor TFS. Alle jeugdspelers t/m O11 mogen meedoen! Als je goed je best doet, dan maak je zelf ook kans op een mooie beloning. Je kunt met deze actie namelijk de wedstrijd van je leven winnen! Ben jij erbij? Klik op onderstaande link om je aan te melden:www.sponsorloop.nl/tfsUitlegNadat je je hebt aangemeld ontvang je een persoonlijke actielink. Deze mag je delen met iedereen die je maar wilt (familie, buren enz). Sponsors kunnen zich dan zelf aanmelden via jouw link. De sponsorloop zelf is op woensdagmiddag 1 april (16:00). Deze wordt georganiseerd door sc Heerenveen, Sportief Partner van TFS, en vindt plaats bij het Abe Lenstra Stadion. Het belooft een unieke belevenis te worden, dus dat wil je niet missen.Meer informatieAlle spelers ontvangen van het actieteam een flyer met meer informatie. Meer weten? Klik hier voor de veelgestelde vragen. Wij wensen iedereen veel succes en veel plezier met de Sponsorloop!

TFS verliest van VCR (07-03)

TFS heeft afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd met de koploper VCR uit Rinsumageest een 4-1 nederlaag geleden. De Kompenijsters die gedwongen waren om op de counter te spelen kwamen de eerste helft met een tikkeltje ongeluk op achterstand. Een dieptebal van uit de verdediging van VCR werd geschampt door een speler van TFS, waarna de bal voor de voeten belandde van VCR speler Jacob Kuipers die de bal koeltjes binnen tikt. Nog geen 5 minuten later werd er ook nog een penalty gegeven voor een handsbal. De penalty werd meedogenloos in de onderhoek geschoten door Abe Dreyer, waardoor de Kompenijsters tegen een 2-0 achterstand keken en de wedstrijd met de rust eigenlijk al beslist was. TFS probeert in de tweede helft nog een doelpuntje mee te snoepen naar de Kompenije, maar mede door het verzorgde voetbal van VCR wordt er door de thuisploeg vrij weinig weg gegeven. VCR weet in 61e minuut de wedstrijd definitief te beslissen door Folkert de Vries die de bal door de benen van keeper Jeff Aalders weet te tikken. De Kompenijsters doen drie minuten later nog wat terug door Rudmer Mulder die bal tegendraads in de kruising kopt. De eindstand werd uiteindelijk in de 90e minuut bepaald op 4-1 door Jouke Hoekstra.Aankomende zaterdag staat voor het vlaggenschip om 14:30 de uitwedstrijd in en tegen Noordbergum op programma.

Afgelopen zaterdag was het weer zover, een speler van de week!Sinds kort zijn we hier mee begonnen en aan de reacties van de kinderen te horen is het een groot succes!De eerste was Noah Henstra en deze week was het Thomas Drost. We doen dit seizoen eerst wat spelers uit de J010 en volgend seizoen is de J09 aan de beurt. Het gaat er om dat de kinderen een ervaring krijgen wat ze niet zullen vergeten, en dat is zeker gelukt!De speler wordt opgevangen door de leider van het eerste elftal en krijgt wat drinken in de bestuurskamer. Vervolgens mag hij of zij zich omkleden en met de warming up mee doen, dan de technische bespreking vooraf in de kleedkamer en dan het veld op. De speler heeft nog even de mogelijkheid om een doelpunt te scoren bij de tegenstander en dan mag hij of zij de wedstrijd in de dug out mee maken. In de pauze krijgt de speler nog wat drinken en wat lekkers en niet te vergeten een nieuwe voetbal met alle handtekeningen erop van de spelers!

21 maart clubuitje vv TFS naar sc Heerenveen!

In samenwerking met de sc Heerenveen hebben we als voetbalclub een leuk clubuitje met gezellige nazit bij Café Aans opgezet voor iedereen die betrokken is bij de v.v. T.F.S. !Dit allemaal in het kader van het Sportief Partnership met sc Heerenveen.

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.