VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Alfred Maychrzak winnaar 1e klaverjasavond 21 oktober

Op vrijdag 21 oktober organiseerde de v.v. T.F.S. weer zijn eerste klaverjasavond van het winterseizoen. Alle trouwe kaartspelers waren weer van de partij. Nieuw in ons midden was de buurman van Jan Willem. Helaas eindigde hij net buiten de prijzen. Dit mede door de topscore in de laatste boom van Alfred en Johan. Met een score van 2018 punten werden hun tegenstanders afgetroefd.

Lees meer »

Update: Problemen hoofdveld

Vorig jaar hadden we de nodige problemen met ons hoofdveld waardoor wedstrijden moesten worden afgelast. Met de gemeente hebben we toen naar een oplossing gezocht. In de zomerperiode is de achterste hoek van het hoofdveld “gerepareerd”: uitgegraven, nieuw zand ingebracht en weer opnieuw ingezaaid.

Lees meer »

Nieuws oktober 2016; minipupillen, programma en activiteiten

Het is mooi dat het momenteel met de senioren stukken beter gaat dan vorig jaar en dat we er financieel gezien goed voor staan.  Mede daardoor hebben we als club nog bestaansrecht. Het is nu een kwestie van werken aan de toekomst. Belangrijk daarbij zijn de mini pupillen; de jongsten van de club. Ooit hadden Esther en Martin Hozeman ook zo´n groepje. De eerste wedstrijd speelden ze in Drogeham. Ik kan me nog herinneren dat dat toen een hele belevenis was.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.