VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Voetbalsters gezocht "froulju" 1 vv TFS

💚🖤 𝙎𝙥𝙚𝙚𝙡𝙨𝙩𝙚𝙧𝙨 𝙜𝙚𝙯𝙤𝙘𝙝𝙩 𝙫𝙤𝙤𝙧 "𝙛𝙧𝙤𝙪𝙡𝙟𝙪" 1 𝙫𝙫 𝙏𝙁𝙎!Voor het aankomend seizoen zijn wij opzoek naar enthousiaste voetbalsters die ons dameselftal komen versterken! Altijd al een balletje willen trappen, maar nooit de stap gezet? of zoek je als voetbalster (of bijv. samen met een groep vriendinnen) nog een gezellig team? Kom dan bij ons! De "froulju" is een gezellig team dat graag fanatiek een balletje trapt! Er wordt twee keer in de week getraind en op de zaterdagen (wedstrijddag) wordt er samen met de heren elftallen stee vast de derde helft gewonnen!🍻Geïnteresseerd? neem dan contact op met Jasmijnreidsma1@hotmail.com tel: 06 48825980 of stuur ons een PM / DM!#TrochFreonskipSterk

Lees meer »

Vacature: Trainer JO16-1

Voor het seizoen 2021–2022 zoeken wij een gemotiveerde trainer voor de J016-1 (nu JO15-1).Het is een gezellig team met onderlinge respect en waar het plezier voorop staat. Momenteel komt het team uit in de 2e klasse, maar heeft de potentie om in de 1e klasse te spelen. VV TFS is momenteel druk bezig met de toekomst, zo wordt er druk gebouwd aan een nieuw MFC op ons sportcomplex en is het gezamenlijke doel het verder ontwikkelen van jeugdspelers om zij door te laten naar de senioren.De trainer/coach die wij zoeken:– Heeft een KNVB (trainers)diploma, UEFA-C /junioren diploma of is bereidt om dit te halen– Heeft ervaring met het trainen/coachen – Onderhoud de contacten met spelers en ouders– Kan jonge spelers motiveren, prikkelen en verder ontwikkelen– Heeft goede contactuele en leidinggevende vaardigheden– Een clubman– Vindt naleving van correcte normen en waarden enorm belangrijk– Representeert vv TFS op een correcte en positieve wijzeTaken:– Twee keer per week dagen (in overleg ) trainen van het selectieteam– Coaching en begeleiding tijdens de wedstrijden incl. beker– De trainer/coach legt verantwoording af aan het jeugdbestuur en zal daarmee ook evaluatiegesprekken voerenWij bieden:– Een mooie functie bij een gezellige en ambitieuze voetbalvereniging– Een passende vergoeding of bij eventuele ambitie een aanvullende en passende trainersopleiding– Een prettige en informele werkomgevingBen je geïnteresseerd of wil je meer weten over de vacature, neem dan contact op met:Jeugdbestuur Geert Drost (famdrost@live.nl) Voor verdere informatie betreffende onze club kijk op onze website www.vv-tfs.nl(Aanvraag van een VOG verklaring maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure)

Lees meer »

Vacature: trainer eerste elftal

Voetbalvereniging T.F.S. is voor het komend seizoen (2021-2022) op zoek naar een trainer voor het eerste heren elftal. Het elftal voetbalt in de standaard 5e klasse en traint op dinsdag- en donderdagavond. Wij zoeken een enthousiaste clubtrainer die goed met onze jeugdige spelers om kan gaan en samen met onze leider de wedstrijdbegeleiding kan verzorgen.

Lees meer »

Throwback thursday - Eastermar - vv TFS

Op deze mooie zonnige zaterdagmiddag stond de openingswedstrijd van het seizoen 18/19 op het programma. Met toen die tijd Hans Gellert als nieuwe trainer aan het roer en met de jongens J. Booi en R. van der Mei die terug kwamen van het respectieve SV Houtigehage beloofde het een buitengewone spannende duel te worden in en tegen titelkandidaat Eastermar. Al in de 11e minuut wist TFS op voorsprong te komen. T. Nijmeijer weet de lange bal van rechtsback F. van der Meer knap binnen te houden vanaf de achterlijn, waarna hij R. Mulder in een directe scoringspositie zette en zodoende de stand op 0-1 bracht. Met Catenaccio voetbal en flitsende uitbraken vanaf de flanken maakten de Kompenijsters het de thuisploeg ontzettend lastig. Pas in de laatste 20 minuten begon Eastermar nadrukkelijk op de deur te kloppen van doelman R. Ypma. Met hier en daar een overtreding moest de scheidsrechter de groen-hemden met in totaal 7 gele kaarten in bedwang houden. Nadeliger was dat dan ook F. Sheni in de 82e minuut zijn tweede gele kaart pakte en moest inrukken. Maar ook met 10 man wist TFS de aanvalsdwang van Eastermar tegen te houden tot in 89e minuut. In de absolute slotfase maakt R.J. Bron een overtreding in het zestien meter gebied. De scheids gaf Eastermar een penalty toe, de absolute kans op de gelijkmaker voor de Eastermarders, maar dan... was daar de goalie R. Ypma die de hoofdrol pakte in deze wedstrijd! Zodoende verraste TFS vriend en vijand en namen de groen-hemden de drie punten mee naar Kompenije!

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.