VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

vv TFS verwelkomt Kompenijster boeren als nieuwe sponsor

Wij zijn super verheugd dat 11 lokale boerenondernemers uit Drachtster Compagnie de vv TFS een warm hart toedragen. Vorig jaar kwam melkveehouder Gosse de Boer bij ons met het idee dat hij als boer ook graag vv TFS wou sponsoren doormiddel van een reclamebord. Als sponsorcommissie zijn wij hier mee bezig gegaan en hebben wij een opzetje laten maken. De drukker kwam met het advies om een spandoek te maken in plaats van reclamebord. Toen wij de lokale boeren uit Kompenije benaderden met dit idee en of het hun ook leuk leek om met hun firmanaam de voetbalvereniging een warm hart toe te dragen waren de reacties vaak meteen enthousiast: "fansels, wat in super leuk idee!", "Wot in moai idee, don mast dy boer en dy boer, ooh en dy ek efkes freegje".

Lees meer »

Uitnodiging slotactiviteit - 15 juni 2019

Op zaterdag 15 juni a.s. sluiten we het seizoen af met levend tafelvoetbal en penaltyschieten. Dit voor zowel de jeugd als de senioren. Iedereen is deze middag van harte welkom, met andere woorden: neem gewoon je huisgenoten, partner en vrienden mee. In verband met de organisatie van deze slotactiviteit dient men zich voor woensdag 12 juni a.s. op te geven: voor wat betreft het levend tafelvoetbal kan dit per team of individueel. Het bestuur en het JC bestuur vormen team 1 en nemen het graag tegen de rest op……. De finalewedstrijd van het levend tafelvoetbal is om 20.45 uur.

Lees meer »

vv TFS versterkt zich met Gerrit van Dijk​.

vv TFS heeft zich voor volgend seizoen verzekerd met de diensten van Gerrit Oege. De momentele 27e jarige inwoner van Drachten die opgegroeid is in Kompenije gaat na een paar seizoenen afwezigheid weer voetballen voor TFS. Van Dijk is geen onbekende in Drachtster Kompenije al vanaf jongs af aan voetbalde Gerrit al voor TFS, maar was sinds een paar jaar geleden gedwongen om te stoppen vanwege zijn werk. Na 4 seizoenen is Gerrit Oege weer terug op het oude nest: "Omdat ik eigenlijk al heel lang weer wil voetballen en het nu eindelijk weer kan met het werk. Ook is het mooi om te zien dat de resultaten de goeie kant op gaan, maar ook dat Robin van Es en ik dat eigenlijk hebben afgesproken dat wanneer Robin weer terug zou gaan naar TFS ik ook weer zou gaan beginnen voetballen". zegt Gerrit van Dijk die door de week werkt bij GameMania in Groningen.Voor hij het besluit nam om weer voor TFS te gaan voetballen keek Gerrit wanneer hij kon ook wedstrijden van het vlaggenschip uit Drachtster Kompenije. Hij is dan ook zeer positief: "Ik denk dat het de doelstelling moet zijn om het elk jaar weer beter te gaan doen en de stijgende lijn van dit jaar een mooi vervolg te gaan geven. Er staat nu een mooie spelersgroep met genoeg potentie, dus dat moet zeker mogelijk zijn". Gerrit Oege speelde in de jeugd samen met Nick de Roos, Janco Booi en Rienk Jan Bron en is een typische werker die kan gaan "sleuren" in de spits.

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.