VV T.F.S. - Troch Freonskip Sterk

Hoofdsponsor

Kledingsponsoren


Van harte welkom op de website van
v.v. T.F.S.


laatste Nieuws

Potgrondactie 2018 | Verkoop gestart

Na enkele koude weken en het kunnen schaatsen op natuurijs gaan we richting het voorjaar en gaat iedereen weer in de tuin bezig. Vandaag, 12 maart, is dan ook weer de jaarlijkse potgrondactie van v.v. T.F.S gestart.

Lees meer »

Clubnieuws maart 2018

De geplande schoonmaakactie is i.v.m. het huidige winterweer verplaats van zaterdag 3 maart naar maandagavond 26 maart a.s. De bedoeling is dan om de reclameborden en het tegelpad rondom het hoofdveld schoon te maken. Spelers en ouders worden hierbij uitgenodigd om ons daarbij te helpen. Dit vanaf 19.00 uur. Vele handen maken ligt werk, m.a.w. …………..

Lees meer »

Clubnieuws januari 2018

Sponsoren maken het mede mogelijk dat wij binnen de club bepaalde zaken kunnen oppakken. Denk daarbij aan de organisatie van activiteiten, de aanschaf van materialen en de aanschaf van tenues voor de spelers. We zijn dan ook blij dat er in ons dorp nog ondernemers zijn die vertrouwen in onze vereniging hebben en er onlangs voor gezorgd hebben dat we vanaf nu allemaal in hetzelfde clubtenue lopen. Zo zie je dat er in een relatief klein dorp als de onze nog veel mogelijk is. Klasse!

Lees meer »

Ter nagedachtenis van Wiebe van der Heide

Woensdagnacht voor het slapen gaan las ik nog even een laatste app. Bleek Wiebe op 74-jarige leeftijd te zijn overleden…. Onbegrijpelijk: rondom de kerst toen ik nog bij hem was leek alles nog zo goed te gaan. Uiteraard zat hij regelmatig aan de zuurstof maar de praatjes waren als vanouds. Broer Jan toonde nog de mooie handdoek die hij van de dorsvlegels had gekregen. Alles leek zo gewoon……

Lees meer »

We proberen iedereen zoveel mogelijk via onze website te informeren. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina.